|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:13 pm
sweet_chii AAAAAAA scream RICE DATABASE NIE DZIALA... domokun biedactwo sad skoro juz napisalas posta to znaczy ze jest jusz lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:14 pm
Vykk sweet_chii AAAAAAA scream RICE DATABASE NIE DZIALA... domokun biedactwo sad skoro juz napisalas posta to znaczy ze jest jusz lepiej gildia jest ok... pm mi sie chrzania crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:14 pm
Ozzwald Falcone Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee zbyt wiele razy cie tu spotykałem, więc cie pamiętam... zbyt wiele razy ....... to zabrzmialo jakby to bylo cos zlego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:15 pm
Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee zbyt wiele razy cie tu spotykałem, więc cie pamiętam... zbyt wiele razy ....... to zabrzmialo jakby to bylo cos zlego stare w Wigilie sie nie klocimy heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk sweet_chii AAAAAAA scream RICE DATABASE NIE DZIALA... domokun biedactwo sad skoro juz napisalas posta to znaczy ze jest jusz lepiej gildia jest ok... pm mi sie chrzania crying biedactwo...przyktre ale prawdziwe zaloze sie zegbyby zebrac wszystkie zepsute rzeczy od okresu powstania naszej gildii to pewnie byloby z 1/3 stron z HQ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:16 pm
ok, ja bede sie zbierac, cos porobie a potem spaciu ^^ papusie wam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ok, ja bede sie zbierac, cos porobie a potem spaciu ^^ papusie wam ^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen sweet_chii M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ ja mialam sie sciac ale jakos mi nie idzie... whee ja sciełam bo mialam hopla razz i ściełam i spokens.. ale etraz mam problemy.. noa le jeszcze jakies 2 miechi odrosną 5 cm i bede happy ^^ whee to jak krotkie masz teraz?? >>CLICK<<<moje foto z halloween ja to ta pierwsza z lewej teraz mam troche dłuszcze tak jeszcze 1-2 cm do ramion [tyle ze on nie równomiernie rosna razz musze isc do fryzjera i zrobic tak zeby sie fajnie układały.. ale na sylwka wszytkie włosy bedą mi streczeć na lakierze nahahaha blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:17 pm
Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja jestem ciekaw kogo sobie upatrzylas?? *bez wiekszego wysilku wskakuje powoli na sufit i siada na swoim foteliku...*czekam na ofiare...ciekawe kto to bedzie... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:18 pm
Vykk Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja jestem ciekaw kogo sobie upatrzylas?? *bez wiekszego wysilku wskakuje powoli na sufit i siada na swoim foteliku...*czekam na ofiare...ciekawe kto to bedzie... domokun twisted chcesh byc ofiarą ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ok, ja bede sie zbierac, cos porobie a potem spaciu ^^ papusie wam ^^ papa kari...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ok, ja bede sie zbierac, cos porobie a potem spaciu ^^ papusie wam ^^ narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|