|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:06 pm
Falcone Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee zbyt wiele razy cie tu spotykałem, więc cie pamiętam... a mnie ??!! .. pamietaj mnie proshu blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:07 pm
DarkMud Dobra ja idem sem, Dobranoc wszystkim..... sweatdrop narka mud
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:07 pm
sweet_chii M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ ja mialam sie sciac ale jakos mi nie idzie... whee ja sciełam bo mialam hopla razz i ściełam i spokens.. ale etraz mam problemy.. noa le jeszcze jakies 2 miechi odrosną 5 cm i bede happy ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:08 pm
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lethiel O.o .. hieh xd *wyobrasha sobie herubinka z papilotami* O.o .. lol ... tesh proobuje ale widok rozsmieszyl ja xd lol... mozna lampke? Oo prosze jest pyszne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ heh nie zazdroszcze razz ja tam zapuszaczam sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sweet_chii M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ ja mialam sie sciac ale jakos mi nie idzie... whee ja sciełam bo mialam hopla razz i ściełam i spokens.. ale etraz mam problemy.. noa le jeszcze jakies 2 miechi odrosną 5 cm i bede happy ^^ whee lol.. a moje siom za dloogie.. bo kreca sie jush tylko od polowy.. a na gooshe proste xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No trudno to sobie nie wyobraźić... .
HEHE...
Włosy długi mam... tylko proste, lekko falowane zresztą- jkaiby się przyglądnąć...
NA topicu- nasza galeria wstawiłem moje najnowsze zdjęcie... zlookajcie... (ni mam linka przy sonbie wieć niepodam blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:09 pm
M-Teen sweet_chii M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ ja mialam sie sciac ale jakos mi nie idzie... whee ja sciełam bo mialam hopla razz i ściełam i spokens.. ale etraz mam problemy.. noa le jeszcze jakies 2 miechi odrosną 5 cm i bede happy ^^ whee to szybko ci rosna... ja na takie ''do pasa'' co teraz mam to dobre pare lat musialam czekac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lethiel O.o .. hieh xd *wyobrasha sobie herubinka z papilotami* O.o .. lol ... tesh proobuje ale widok rozsmieszyl ja xd lol... mozna lampke? Oo prosze jest pyszne!dzieki bardzo pycha ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sweet_chii M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ ja mialam sie sciac ale jakos mi nie idzie... whee ja sciełam bo mialam hopla razz i ściełam i spokens.. ale etraz mam problemy.. noa le jeszcze jakies 2 miechi odrosną 5 cm i bede happy ^^ whee to jak krotkie masz teraz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Falcone Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee zbyt wiele razy cie tu spotykałem, więc cie pamiętam... a mnie ??!! .. pamietaj mnie proshu blaugh whee to już może być spore obciążenie dla mojego umysłu ale się postaram zapamiętać... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:11 pm
Ozzwald to już może być spore obciążenie dla mojego umysłu ale się postaram zapamiętać... biggrin *przytuul* a sproobowal bys zapomniec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AAAAAAA scream RICE DATABASE NIE DZIALA... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Falcone Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee zbyt wiele razy cie tu spotykałem, więc cie pamiętam... a mnie ??!! .. pamietaj mnie proshu blaugh whee to już może być spore obciążenie dla mojego umysłu ale się postaram zapamiętać... biggrin ozz na to co ty tutaj podobno po cichu przesiadujesz to powinienes zanc wiekszosc albo chociaz ich pamietac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:12 pm
Vykk M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ heh nie zazdroszcze razz ja tam zapuszaczam sobie xd daj spokój to było na poczatku lata ^^ a etraz mamy zime razz 2 sezony wstecz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|