|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:01 pm
Miss_Karina herubinek eek MA AFRO... spox, tez bym chciał, tylko ze mi się włosy niekręcą na kędziorki, mam proste... crying jak mialam 13-14 lat to mialam wlosy do polowy szyi i w dodatku mialam krecone...zrobilo mi sie afro xp wszystko przez to ze dalam sie namowic mamie na obciecie wloskoow, teraz sie nie zgadzam whee teraz mam troshu dluzsze xd witej Chii ^_^ Błoooo... Wszyscy mieli kręcony- mają crying Tesh chce... crying xp Chyba zaczne stosowac jakieś narzedzia- lokówki itp. xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii hejka lethi i kari 3nodding mowa o wlosach czy o rodzenstwie, bo sie nie lapie? xd Co za rurznieca ...grrrrr?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:02 pm
Ozzwald sweet_chii w koncu ktos mnie zauwazyl 4laugh nie wybaczł bym sobie, jak bym cie nia zauwarzył... dobra, dobra , nie czaruj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja idem sem, Dobranoc wszystkim..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud sweet_chii hejka lethi i kari 3nodding mowa o wlosach czy o rodzenstwie, bo sie nie lapie? xd Co za rurznieca ...grrrrr? r óżnica sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Miss_Karina herubinek eek MA AFRO... spox, tez bym chciał, tylko ze mi się włosy niekręcą na kędziorki, mam proste... crying jak mialam 13-14 lat to mialam wlosy do polowy szyi i w dodatku mialam krecone...zrobilo mi sie afro xp wszystko przez to ze dalam sie namowic mamie na obciecie wloskoow, teraz sie nie zgadzam whee teraz mam troshu dluzsze xd witej Chii ^_^ Błoooo... Wszyscy mieli kręcony- mają crying Tesh chce... crying xp Chyba zaczne stosowac jakieś narzedzia- lokówki itp. xp 3nodding O.o .. hieh xd *wyobrasha sobie herubinka z papilotami* O.o .. lol ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:03 pm
hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:03 pm
DarkMud Dobra ja idem sem, Dobranoc wszystkim..... sweatdrop papatki ... a roznica.. nie wiem.. ja tam chcialabym miec starshego brata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:04 pm
Lethiel O.o .. hieh xd *wyobrasha sobie herubinka z papilotami* O.o .. lol ... tesh proobuje ale widok rozsmieszyl ja xd lol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:04 pm
M-Teen hello Vykk wink gadacie o włoskach.. razz ja sie raz ściełam na chłopaka i teraz żałuje bo włosy są dłuższe a robią się w siano razz ale jest już coooraz lepiej ^^ ja mialam sie sciac ale jakos mi nie idzie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:05 pm
Miss_Karina Lethiel O.o .. hieh xd *wyobrasha sobie herubinka z papilotami* O.o .. lol ... tesh proobuje ale widok rozsmieszyl ja xd lol... hieh xd *proobooje zdusic smiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:05 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii w koncu ktos mnie zauwazyl 4laugh nie wybaczł bym sobie, jak bym cie nia zauwarzył... dobra, dobra , nie czaruj blaugh wybacz taka moja natura... nie przepuszcze żadnej okazji żeby poflirtować... whee Falcone Ozzwald a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza... mam nadzieje ze ja jestem jednym z tych ktorych znasz whee zbyt wiele razy cie tu spotykałem, więc cie pamiętam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:06 pm
Miss_Karina Lethiel O.o .. hieh xd *wyobrasha sobie herubinka z papilotami* O.o .. lol ... tesh proobuje ale widok rozsmieszyl ja xd lol... mozna lampke? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|