|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:54 pm
Falcone Lina-san Falcone Vykk Lina-san em....^^' taak.... skr㠳obie ksywke bedzie Ŧ#8218;atwiej kurde gubie sie w tych wszystkich ludziach tutaj... nie tylko ty sweatdrop Ŧ#8218;atwo sie poŦ#8218;apac ^^ ja dobrze znam starych bywalcow i wiekszosc nowych a ja znam tych co trzeba i to mi wystarcza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:54 pm
DarkMud Ja jestesm chlopczyk, mam proste wloski i niechce miec kresomych ( muj bret ma i sie z niego wszyscy smieją bo ma byczą kule z nich......XD ) hieh xd .. nieladnie sie smiac z bracishka xd chyba ze mlodszy XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:55 pm
Lavagetas_heqetai Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink to on jest podobny do mnie blaugh Karinko czemu masz niebieski nick ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 dobra.. uciekam na razie .. 3maycie sie ciepło i spokojnej nocy *sciska na dowidzenia i wychodzi do siebie* Nara wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai to on jest podobny do mnie blaugh Karinko czemu masz niebieski nick ? ty tez masz niebieski blaugh pewnie dlatego ze jestes w mojej friendliscie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink to on jest podobny do mnie a ja byłem przekonany że to ona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink nie no liudzie to aj siem chyba cos tego...ehhh przestajae wierzyc w plotki...pytanie tylko jak odruznic plotkje od prawdy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hello.. w koncu sie wyrwalam z tej wigilii,... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:56 pm
Lethiel DarkMud Ja jestesm chlopczyk, mam proste wloski i niechce miec kresomych ( muj bret ma i sie z niego wszyscy smieją bo ma byczą kule z nich......XD ) hieh xd .. nieladnie sie smiac z bracishka xd chyba ze mlodszy XPAle ja go nielubie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink Pisiu whee 3nodding *skok na pisarza* hej wszystkiego naj naj naj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Lethiel DarkMud Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee Faaaaaaajne ..... :] ( ja niepotrzebuje takiego czegos ....) dlaczego ?? O.o .. napewno swietnie bys wygladal 3nodding whee xd Ja jestesm chlopczyk, mam proste wloski i niechce miec kresomych ( muj bret ma i sie z niego wszyscy smieją bo ma byczą kule z nich......XD ) eek MA AFRO... spox, tez bym chciał, tylko ze mi się włosy niekręcą na kędziorki, mam proste... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Lethiel DarkMud Ja jestesm chlopczyk, mam proste wloski i niechce miec kresomych ( muj bret ma i sie z niego wszyscy smieją bo ma byczą kule z nich......XD ) hieh xd .. nieladnie sie smiac z bracishka xd chyba ze mlodszy XPAle ja go nielubie stare ja swojej siostry tesh nie lubiu.. ale jakos trzeba razem zyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii hello.. w koncu sie wyrwalam z tej wigilii,... sweatdrop witam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii hello.. w koncu sie wyrwalam z tej wigilii,... sweatdrop Witaj ^_____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:57 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink Pisiu whee 3nodding *skok na pisarza* hej wszystkiego naj naj naj ^^ xd .. dziekooje whee .. sliczny kfiatek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|