|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:49 pm
dobra.. uciekam na razie ..
3maycie sie ciepło i spokojnej nocy
*sciska na dowidzenia i wychodzi do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:49 pm
Falcone Vykk Lina-san em....^^' taak.... skr㠳obie ksywke bedzie łatwiej kurde gubie sie w tych wszystkich ludziach tutaj... nie tylko ty sweatdrop łatwo sie połapac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:50 pm
Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee Faaaaaaajne ..... :] ( ja niepotrzebuje takiego czegos ....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lavagetas_heqetai Point.Zer0 Dobra , ja was żegnam an dziś - czeka mnie jeszcze cięęęęężka walka w Terraniux , na pokładach ISV-KRAN , potem w Spire Willage i SunSpire , a potem wysooooko w chmurach sweatdrop Dobranoc wszystkim xd pła

nara Zero...Yume nie nabierzedsz mnie na tego siga... papusie Zer0 papa Fifi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina chodzi o to ze...to suszarpka sie popsula sad ooo... sad .. szkoda.. *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:51 pm
Vykk Lavagetas_heqetai Point.Zer0 Dobra , ja was żegnam an dziś - czeka mnie jeszcze cięęęęężka walka w Terraniux , na pokładach ISV-KRAN , potem w Spire Willage i SunSpire , a potem wysooooko w chmurach sweatdrop Dobranoc wszystkim xd pła

nara Zero...Yume nie nabierzedsz mnie na tego siga... nie jestem Yume
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 dobra.. uciekam na razie .. 3maycie sie ciepło i spokojnej nocy *sciska na dowidzenia i wychodzi do siebie* papa fifi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee Faaaaaaajne ..... :] ( ja niepotrzebuje takiego czegos ....) dlaczego ?? O.o .. napewno swietnie bys wygladal 3nodding whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papatki Fil !! nie zapomnij mojego Orlandzia po swiętach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:53 pm
Lavagetas_heqetai Vykk Lavagetas_heqetai Point.Zer0 Dobra , ja was żegnam an dziś - czeka mnie jeszcze cięęęęężka walka w Terraniux , na pokładach ISV-KRAN , potem w Spire Willage i SunSpire , a potem wysooooko w chmurach sweatdrop Dobranoc wszystkim xd pła

nara Zero...Yume nie nabierzedsz mnie na tego siga... nie jestem Yume to kto mi napisal strone wczesniej czy ze 2 ze ty i yume to jedna osoba?? Kogo zabic?? *zeskauje ze swojego fotelika na suficie na podloge...poszukuje ofiary...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel DarkMud Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee Faaaaaaajne ..... :] ( ja niepotrzebuje takiego czegos ....) dlaczego ?? O.o .. napewno swietnie bys wygladal 3nodding whee xd Ja jestesm chlopczyk, mam proste wloski i niechce miec kresomych ( muj bret ma i sie z niego wszyscy smieją bo ma byczą kule z nich......XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink Pisiu whee 3nodding *skok na pisarza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:54 pm
Miss_Karina jest tylko podobny do Yume xd a to jest Pisarz lub jak chcecie Lava wink to on jest podobny do mnie blaugh Karinko czemu masz niebieski nick ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|