|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:43 pm
ale miałem fart mnie i Bee omineło dzielenie się opłatkiem.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:44 pm
Ozzwald ale miałem fart mnie i Bee omineło dzielenie się opłatkiem.. biggrin cool heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:44 pm
Lina-san em....^^' taak.... skrobie ksywke bedzie łatwiej kurde gubie sie w tych wszystkich ludziach tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:45 pm
DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra , ja was żegnam an dziś - czeka mnie jeszcze cięęęęężka walka w Terraniux , na pokładach ISV-KRAN , potem w Spire Willage i SunSpire , a potem wysooooko w chmurach sweatdrop Dobranoc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee hihiih .. ja tez takei cus mam biggrin i mam zamiar czesciej do szkoły z loczkami łazić razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:46 pm
Vykk Lina-san em....^^' taak.... skr㠳obie ksywke bedzie łatwiej kurde gubie sie w tych wszystkich ludziach tutaj... nie tylko ty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee nio whee ja mialam taka, ale sie popsula crying i teraz zwykla susze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:47 pm
Point.Zer0 Dobra , ja was żegnam an dziś - czeka mnie jeszcze cięęęęężka walka w Terraniux , na pokładach ISV-KRAN , potem w Spire Willage i SunSpire , a potem wysooooko w chmurach sweatdrop Dobranoc wszystkim xd pła

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:47 pm
wywlok666 Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee hihiih .. ja tez takei cus mam biggrin i mam zamiar czesciej do szkoły z loczkami łazić razz jupi 4laugh .. loczki fajniusie .. whee przedtem same mi sie kręcily .. ale to tylko odrazu po myciu.. anstępnego dnia tylko koncoowki.. a teraz wreszcie .. mwhahaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:48 pm
Miss_Karina Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee nio whee ja mialam taka, ale sie popsula crying i teraz zwykla susze crying O.o .. *glasq glasq* chyba mozna dokoopic samą koncoowke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:48 pm
Lethiel Miss_Karina Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee nio whee ja mialam taka, ale sie popsula crying i teraz zwykla susze crying O.o .. *glasq glasq* chyba mozna dokoopic samą koncoowke 3nodding chodzi o to ze...to suszarpka sie popsula sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:49 pm
Miss_Karina Lethiel DarkMud xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp argh.. nio wiec tio jest suszareczka.. cio ma doczepiana taka plaska okragla koncoowke z wypoostkami 3nodding .. i tym siem robi loczki whee nio whee ja mialam taka, ale sie popsula crying i teraz zwykla susze crying mi wystarczy jak potrzasne głową jak pies i jestem suchy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:49 pm
Lavagetas_heqetai Point.Zer0 Dobra , ja was żegnam an dziś - czeka mnie jeszcze cięęęęężka walka w Terraniux , na pokładach ISV-KRAN , potem w Spire Willage i SunSpire , a potem wysooooko w chmurach sweatdrop Dobranoc wszystkim xd pła

nara Zero...Yume nie nabierzedsz mnie na tego siga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|