|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:38 pm
wywlok666 Lethiel wywlok666 XDDDDDD wszytsko ?? eek zdesperowana chyba .. ale to taki sobei rysunek .. *macha nim niedable koło świeczki* O.o .... aaaaaaa !!!! *skacze na świeczke* xd daj proooshu hmmm .. dobra .. i tak mialam ci to dac od Patryka smile *daje 2 rysunki* yay !!!! .. xd .. ale kiedy mi je dash .. dopiero w szkole O.o .... aaaargh xp domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio wiec.. jest srebrna z czarnymi wykonczeniami xd xd xd Normalnie juz mi sie podoba ....... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai dark wampirek Lavagetas_heqetai dostalem pinkboxa, okazało sie ze to kawał ;( a myslalem ze jednak dostane cos na te swieta- pomylka sad dobrywiecz�r Witaj^^ Co sie stało z twoją xywą eek zmienilem- witaj wampirku A ja miałam problemy z zapamiętaniem "Yumehyala" =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:39 pm
Miss_Karina Lavagetas_heqetai dostalem pinkboxa, okazało sie ze to kawał ;( a myslalem ze jednak dostane cos na te swieta- pomylka sad dobrywiecz hej ^^ hej Karinko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel yay !!!! .. xd .. ale kiedy mi je dash .. dopiero w szkole O.o .... aaaargh xp domokun gonk hihihi .. do tego czasu moze cos jeszcze dostane od niego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Lethiel nio wiec.. jest srebrna z czarnymi wykonczeniami xd xd xd Normalnie juz mi sie podoba ....... :] prawda .. ladnioosia 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:40 pm
dark wampirek A ja miałam problemy z zapamiętaniem "Yumehyala" ==" to po prostu zapamietaj go jako Yume ^^ Pisarzu dziekuje 4laugh sliczny kffiatek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:40 pm
wywlok666 Lethiel yay !!!! .. xd .. ale kiedy mi je dash .. dopiero w szkole O.o .... aaaargh xp domokun gonk hihihi .. do tego czasu moze cos jeszcze dostane od niego smile nie roob mu krzywdy sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:41 pm
dark wampirek Lavagetas_heqetai dark wampirek Lavagetas_heqetai dostalem pinkboxa, okazało sie ze to kawał ;( a myslalem ze jednak dostane cos na te swieta- pomylka sad dobrywiecz�r Witaj^^ Co sie stało z twoją xywą eek zmienilem- witaj wampirku A ja miałam problemy z zapamiętaniem "Yumehyala" ==" a to na pewno jedna i ta sama osoba?? hejka Kari
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Lavagetas_heqetai dark wampirek Lavagetas_heqetai dostalem pinkboxa, okazało sie ze to kawał ;( a myslalem ze jednak dostane cos na te swieta- pomylka sad dobrywiecz�r Witaj^^ Co sie stało z twoją xywą eek zmienilem- witaj wampirku A ja miałam problemy z zapamiętaniem "Yumehyala" ==" po prostu zapamietaj Lava
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wywlok666 Lethiel yay !!!! .. xd .. ale kiedy mi je dash .. dopiero w szkole O.o .... aaaargh xp domokun gonk hihihi .. do tego czasu moze cos jeszcze dostane od niego smile nie roob mu krzywdy sad crying nie zrobie .. tylko moze jeszcze jakies rysunki wezme .... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel DarkMud Lethiel nio wiec.. jest srebrna z czarnymi wykonczeniami xd xd xd Normalnie juz mi sie podoba ....... :] prawda .. ladnioosia 3nodding blaugh xd Ja nawet niewiem jak takie cos wygląda...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:42 pm
Miss_Karina dark wampirek A ja miałam problemy z zapamiętaniem "Yumehyala" ==" to po prostu zapamietaj go jako Yume ^^ Pisarzu dziekuje 4laugh sliczny kffiatek whee prosze :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|