|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:28 pm
Falcone witam ............ jak tam swieta minely question do dupy XD (przeczytaj jak sie żaliłem kilka stron wcześniej ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone witam ............ jak tam swieta minely question szybko... Lethi...ja chce kazdy rysunek zobaczyc jaki jestem w stanie dostac w swoje lapki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel DarkMud Grrr...siemka i co dostaliscie ....XD uh.. ja dostalam koronkowe figi redface whee .. czerwone i roozowe 3nodding nio i sooszareczke z dyfoozerkiem zebym wrescie miala trwalsze loczki wink dyfo czym sweatdrop question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel DarkMud Grrr...siemka i co dostaliscie ....XD uh.. ja dostalam koronkowe figi redface whee .. czerwone i roozowe 3nodding nio i sooszareczke z dyfoozerkiem zebym wrescie miala trwalsze loczki wink xd chcualbym to zobaczyc .....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:29 pm
Falcone witam ............ jak tam swieta minely question witam wink Tak sobie razz Na szczęście już po wszystkim =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel O.o ... o.O ... *proobooje zlapac obrazek* oh proooshu daj mi !! daj !! whee 4laugh heart kto bychciał Legolasa ... albo ... rysunek Orlanda z papugą ... *macha drugim rysunkeim* O.o ....... OMG !! TEN rysoonek z papooga ??!! ten cio zdobi mooj wygaszacz w komoorce ??!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone witam ............ jak tam swieta minely question witaj *przytula na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:30 pm
Vykk Lethiel DarkMud Grrr...siemka i co dostaliscie ....XD uh.. ja dostalam koronkowe figi redface whee .. czerwone i roozowe 3nodding nio i sooszareczke z dyfoozerkiem zebym wrescie miala trwalsze loczki wink fiu fiu xd redface pytanie czy sie cieszyc czy wstydzic razz xd ja tam sie ciesze wink .. sama sobie milalam na stoodnioowke czerwoną bielizne koopic jak tradycja kashe.. a po za tym.. tio bardzo ladne majtki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ....... OMG !! TEN rysoonek z papooga ??!! ten cio zdobi mooj wygaszacz w komoorce ??!! ten sam .. w formacie A4 *szatański śmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel DarkMud Grrr...siemka i co dostaliscie ....XD uh.. ja dostalam koronkowe figi redface whee .. czerwone i roozowe 3nodding To chyba raczej Sayo dostał prezent wink xd xd xd true true...just budweiser xp jednak sayo bedzie sie rownie cieszyc jak i ty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Falcone witam ............ jak tam swieta minely question witaj *przytula na powitanie* whee witam no co daastaliscie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:31 pm
DarkMud Lethiel DarkMud Grrr...siemka i co dostaliscie ....XD uh.. ja dostalam koronkowe figi redface whee .. czerwone i roozowe 3nodding nio i sooszareczke z dyfoozerkiem zebym wrescie miala trwalsze loczki wink xd chcualbym to zobaczyc .....XD xd xd xd .. suszarke z dyfoozorkiem ?? blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:31 pm
Lethiel DarkMud Lethiel DarkMud Grrr...siemka i co dostaliscie ....XD uh.. ja dostalam koronkowe figi redface whee .. czerwone i roozowe 3nodding nio i sooszareczke z dyfoozerkiem zebym wrescie miala trwalsze loczki wink xd chcualbym to zobaczyc .....XD xd xd xd .. suszarke z dyfoozorkiem ?? blaugh xp :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:32 pm
wywlok666 Lethiel O.o ....... OMG !! TEN rysoonek z papooga ??!! ten cio zdobi mooj wygaszacz w komoorce ??!! ten sam .. w formacie A4 *szatański śmiech* O.o ..... piiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!! *skacze na nia* błagam daj mi !! zrobie wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:33 pm
Lethiel wywlok666 Lethiel O.o ....... OMG !! TEN rysoonek z papooga ??!! ten cio zdobi mooj wygaszacz w komoorce ??!! ten sam .. w formacie A4 *szatański śmiech* O.o ..... piiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!! *skacze na nia* błagam daj mi !! zrobie wszystko xd XDDDDDD wszytsko ?? eek zdesperowana chyba .. ale to taki sobei rysunek .. *macha nim niedable koło świeczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|