|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:19 pm
nio wreszcie ktoś 4laugh *machu machu z choinki* wita.... O.o ... *spada z drzewka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:19 pm
Labudziak wywlok666 Labudziak dzięki a no mogło być gorzej mogłem nic nie dostać -_- no jasne .. zawsze może byc gorzej ... nalzey sie tak pocieszać... crying ale ja liczyłem, że komurke dostane albo chociasz 17zł bym m322; sobie hellsinga kupić a tak to lipa ehh stare a co siwta to dla ciebie tlyko prezent jesli tak to mi ciebie żal sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:20 pm
Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd Heja Leti xd xd widzimy cie jestes wysoko xd O.o nic ci nei jest? zyjesz? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd złaź dzieciak bo ccoś sobie zrobisz .. widzimy cię widzimy .. cchesz pierniczka ? *wyciąga do niej ręke z apetycznym wielkim piernikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Pewnie ze bdzie trwałą całe życie , to właśnie czyni życie ciekawym - walka xd wink i żadnego mi więcej użalania sięnad soba - prych , łądna , inteligentna i uzdolniona studentka mówi że nie znalazła gwiazdy... prych xd *daje Karinie klapsa* tjaaa.... obserwuje dosc zcesto niebo i lubie gwiazdy, ale czekam na tego ktory mi jedna jedyna podaruje blaugh Teraz czekasz , ale nie zauważysz kiedy przyjdzie na początku - może to już xd *nalewa sobie lampkę koniaku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:21 pm
Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd tak widzimy cie czesc leti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd Heja Leti xd xd widzimy cie jestes wysoko xd O.o nic ci nei jest? zyjesz? o.Ouh.. *podnosi sie* au xd .. nic mi nie jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio wreszcie ktoś 4laugh *machu machu z choinki* wita.... O.o ... *spada z drzewka* *podbiea szybciutko pod choinke i lapie lethi na obie raczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Labudziak crying ale ja liczyłem, że komurke dostane albo chociasz 17zł bym m322; sobie hellsinga kupić a tak to lipa ehh stare a babcia? babcia? ta chrześcijanka-fanatyk?? kiedy nagadałem całej rodzinie, że mam boga gdzieś. -_- to nic mi nie kupiła ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:22 pm
Lina-san Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd tak widzimy cie czesc leti ubranie zmieniłaś? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd złaź dzieciak bo ccoś sobie zrobisz .. widzimy cię widzimy .. cchesz pierniczka ? *wyciąga do niej ręke z apetycznym wielkim piernikiem* *patrzy na nia z niesmakiem* nie lubiu pierniczkoof xp *przytuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Teraz czekasz , ale nie zauważysz kiedy przyjdzie na początku - może to już xd *nalewa sobie lampkę koniaku* moze to juz Leti, dobshe ze jestes cala xd esh... wino sie skonczylo... Ani slowa o tym ze duzo pije...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:23 pm
Vykk Lethiel nio wreszcie ktoś 4laugh *machu machu z choinki* wita.... O.o ... *spada z drzewka* *podbiea szybciutko pod choinke i lapie lethi na obie raczki* O.o ... dziekoje whee *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:23 pm
wywlok666 Lina-san Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd tak widzimy cie czesc leti ubranie zmieniłaś? stare nie łaze po przymierzalniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|