|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:14 pm
Vykk chyba skonczylo sie juz koledowanie na dobre...a mi nadal brakuje 2 prezentow ;( *snif snif* Mi tez stare Jeszcze tylko Agatha i Meredith i miałabym komplet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak dzięki a no mogło być gorzej mogłem nic nie dostać -_- no jasne .. zawsze może byc gorzej ... nalzey sie tak pocieszać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 Labudziak Avskoo!! okropne świeta stare dostałem delicje i wypchaj sie stare zawsze o tym marzyłem stare *przytula sługe i witasie z nim* c. zawsze mogło byc gorzej ... *głaszcze po włosach* dzięki a no mogło być gorzej mogłem nic nie dostać -_- moglo byc gorzej mogles dostac rozge razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Vykk chyba skonczylo sie juz koledowanie na dobre...a mi nadal brakuje 2 prezentow ;( *snif snif* Mi tez stare Jeszcze tylko Agatha i Meredith i miałabym komplet xp mnie leo i sasha a takto mam vanesse na wymiane bo mam podwojna wymieni sie ktos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Pewnie ze bdzie trwałą całe życie , to właśnie czyni życie ciekawym - walka xd wink i żadnego mi więcej użalania sięnad soba - prych , łądna , inteligentna i uzdolniona studentka mówi że nie znalazła gwiazdy... prych xd *daje Karinie klapsa* tjaaa.... obserwuje dosc zcesto niebo i lubie gwiazdy, ale czekam na tego ktory mi jedna jedyna podaruje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk moglo byc gorzej mogles dostac rozge razz z niej to mozna by nawet pozytek jakiś miec ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:16 pm
wywlok666 Vykk moglo byc gorzej mogles dostac rozge razz z niej to mozna by nawet pozytek jakiś miec ... niekoniecznie ze skutkiem dla LOBUZIAKA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:17 pm
Labudziak crying ale ja liczyłem, że komurke dostane albo chociasz 17zł bym m322; sobie hellsinga kupić a tak to lipa ehh stare a babcia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:19 pm
Lethiel ech.. nikt mnie nie zauwashyl.. sad .. hm.. ninja *wlazi na choinke* witajcie xd jak to nikt sprawdz sama!!!zobacz kilka postow nad twoim!!!!!!!!!!!!!!!! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|