Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6402 6403 6404 6405 6406 6407 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czarny

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:06 pm

stare Rany, ale dekadenckie nastroje widzę...
Ludzie, uśmiechnijcie się! Życie jest piękne!
(nawet, jeśli w święta nie ma śniegu stressed )
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:07 pm

hejka linek hejka czarny

Vykk

Miss_Karina

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:08 pm

wywlok666
sa sa sa sa biggrin
jako prezencik dostałam od rdziców nagrywarkę ..
yupii ^.^
ja dostalam ciuchy ^^ oraz kuferek na rzczy na studia (tam moge chowac nozyki, nozyczki, gumki olowki, pilniki, mlotki itede) oraz kosmetyczke xd biggrin

czarny- czasem, ostatnio zbyt czesto mnie nachodza zle nastroje... ja czasem nie mam sily walczyc z dolkiem wykorzystujac do tego moj optymizm...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:08 pm

Czarny
stare Rany, ale dekadenckie nastroje widzę...
Ludzie, uśmiechnijcie się! Życie jest piękne!
(nawet, jeśli w święta nie ma śniegu stressed )

ech .. normalka .. nawet jakby s ieg spadł w stolicy to by zaraz stopniał ..

zsresztą ja nie lubie swiat i sie nie ciesze jakos specjalnie na nie ..

wywlok666

PointZer0

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:09 pm

Miss_Karina
Point.Zer0
Trzeba szukać , gwiazda też szuka. wink xd
szukac...? kiedy to ja dlugo szukalam i nie dosieglam zadnej gwiazdy, pheh! pewnie nie dojde tam gdzie one...Ktoś kiedyś powiedział mi, że jestem Promykiem Słońca, tak w astralu... i ten ktos miał zdolnosc patrzenia w astral... ale mi sie wydaje ze mój Promień powoli gaśnie....

Mi mówiono też wieeele rzeczy , raz że jestem bezwzględnym wężem uświęcającym środki celem , raz że zawsze pocieszę i zawsze wysłucham. A prawda jest taka że to jacy jesteśmy , zależy tylko od nas. *podnosi ją* Kulenie się i strach nic nie da , a jak nawet nic nie pozostało , i wszystko sprzeciwia sięprzeciwko nam - trzeba całosci pokazać że można jeszcze zacieklej przeszkodzić rzeczywistości , i walczyć. Pamiętaj o tym * daje całuska w czółko* xd
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:10 pm

Avskoo!!
okropne świeta stare
dostałem delicje
i wypchaj sie stare
zawsze o tym marzyłem stare

Labudziak

wywlok666

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:11 pm

[ Message temporarily off-line ]

Miss_Karina
wywlok666
sa sa sa sa biggrin
jako prezencik dostałam od rdziców nagrywarkę ..
yupii ^.^
ja dostalam ciuchy ^^ oraz kuferek na rzczy na studia (tam moge chowac nozyki, nozyczki, gumki olowki, pilniki, mlotki itede) oraz kosmetyczke xd biggrin

czarny- czasem, ostatnio zbyt czesto mnie nachodza zle nastroje... ja czasem nie mam sily walczyc z dolkiem wykorzystujac do tego moj optymizm...
ja miałem kupić Isobelle kuferek wizażowy... ale zabrakło mi 130 pln... a nie chcieli mi spóścić z ceny niestety

Kukus

Miss_Karina

Point.Zer0

Mi mówiono też wieeele rzeczy , raz że jestem bezwzględnym wężem uświęcającym środki celem , raz że zawsze pocieszę i zawsze wysłucham. A prawda jest taka że to jacy jesteśmy , zależy tylko od nas. *podnosi ją* Kulenie się i strach nic nie da , a jak nawet nic nie pozostało , i wszystko sprzeciwia sięprzeciwko nam - trzeba całosci pokazać że można jeszcze zacieklej przeszkodzić rzeczywistości , i walczyć. Pamiętaj o tym * daje całuska w czółko* xd
heh...wiem ze ta walka bedzie trwala cale zycie i nawet po smierci tez nadal bedzie trwala... ale dziekuje troche juz lepiej sie czuje

Labi- witaj ^^
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:12 pm

chyba skonczylo sie juz koledowanie na dobre...a mi nadal brakuje 2 prezentow ;( *snif snif*

Vykk

wywlok666

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:13 pm

Vykk
chyba skonczylo sie juz koledowanie na dobre...a mi nadal brakuje 2 prezentow ;( *snif snif*

*głaszcze po włoskach*

[ Message temporarily off-line ]

Labudziak

Miss_Karina

Za dobrego Sylwka ahhh... pyszniutkie...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:14 pm

Labudziak
Avskoo!!
okropne świeta stare
dostałem delicje
i wypchaj sie stare
zawsze o tym marzyłem stare

biedny Labudziaczek...cacy cacy razz blaugh

Vykk

PointZer0

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 12:14 pm

Miss_Karina
Point.Zer0

heh...wiem ze ta walka bedzie trwala cale zycie i nawet po smierci tez nadal bedzie trwala... ale dziekuje troche juz lepiej sie czuje

Labi- witaj ^^

Pewnie ze bdzie trwałą całe życie , to właśnie czyni życie ciekawym - walka xd wink i żadnego mi więcej użalania sięnad soba - prych , łądna , inteligentna i uzdolniona studentka mówi że nie znalazła gwiazdy... prych xd *daje Karinie klapsa*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6402 6403 6404 6405 6406 6407 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games