|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:06 pm
stare Rany, ale dekadenckie nastroje widzę... Ludzie, uśmiechnijcie się! Życie jest piękne! (nawet, jeśli w święta nie ma śniegu stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:08 pm
wywlok666 sa sa sa sa biggrin jako prezencik dostałam od rdziców nagrywarkę .. yupii ^.^ ja dostalam ciuchy ^^ oraz kuferek na rzczy na studia (tam moge chowac nozyki, nozyczki, gumki olowki, pilniki, mlotki itede) oraz kosmetyczke xd biggrin czarny- czasem, ostatnio zbyt czesto mnie nachodza zle nastroje... ja czasem nie mam sily walczyc z dolkiem wykorzystujac do tego moj optymizm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:08 pm
Czarny stare Rany, ale dekadenckie nastroje widzę... Ludzie, uśmiechnijcie się! Życie jest piękne! (nawet, jeśli w święta nie ma śniegu stressed ) ech .. normalka .. nawet jakby s ieg spadł w stolicy to by zaraz stopniał .. zsresztą ja nie lubie swiat i sie nie ciesze jakos specjalnie na nie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:09 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Trzeba szukać , gwiazda też szuka. wink xd szukac...? kiedy to ja dlugo szukalam i nie dosieglam zadnej gwiazdy, pheh! pewnie nie dojde tam gdzie one...Ktoś kiedyś powiedział mi, że jestem Promykiem Słońca, tak w astralu... i ten ktos miał zdolnosc patrzenia w astral... ale mi sie wydaje ze mój Promień powoli gaśnie.... Mi mówiono też wieeele rzeczy , raz że jestem bezwzględnym wężem uświęcającym środki celem , raz że zawsze pocieszę i zawsze wysłucham. A prawda jest taka że to jacy jesteśmy , zależy tylko od nas. *podnosi ją* Kulenie się i strach nic nie da , a jak nawet nic nie pozostało , i wszystko sprzeciwia sięprzeciwko nam - trzeba całosci pokazać że można jeszcze zacieklej przeszkodzić rzeczywistości , i walczyć. Pamiętaj o tym * daje całuska w czółko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:10 pm
Avskoo!! okropne świeta stare dostałem delicje i wypchaj sie stare zawsze o tym marzyłem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 sa sa sa sa biggrin jako prezencik dostałam od rdziców nagrywarkę .. yupii ^.^ ja dostalam ciuchy ^^ oraz kuferek na rzczy na studia (tam moge chowac nozyki, nozyczki, gumki olowki, pilniki, mlotki itede) oraz kosmetyczke xd biggrin czarny- czasem, ostatnio zbyt czesto mnie nachodza zle nastroje... ja czasem nie mam sily walczyc z dolkiem wykorzystujac do tego moj optymizm... ja miałem kupić Isobelle kuferek wizażowy... ale zabrakło mi 130 pln... a nie chcieli mi spóścić z ceny niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Mi mówiono też wieeele rzeczy , raz że jestem bezwzględnym wężem uświęcającym środki celem , raz że zawsze pocieszę i zawsze wysłucham. A prawda jest taka że to jacy jesteśmy , zależy tylko od nas. *podnosi ją* Kulenie się i strach nic nie da , a jak nawet nic nie pozostało , i wszystko sprzeciwia sięprzeciwko nam - trzeba całosci pokazać że można jeszcze zacieklej przeszkodzić rzeczywistości , i walczyć. Pamiętaj o tym * daje całuska w czółko* xd heh...wiem ze ta walka bedzie trwala cale zycie i nawet po smierci tez nadal bedzie trwala... ale dziekuje troche juz lepiej sie czuje
Labi- witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:12 pm
chyba skonczylo sie juz koledowanie na dobre...a mi nadal brakuje 2 prezentow ;( *snif snif*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:13 pm
Vykk chyba skonczylo sie juz koledowanie na dobre...a mi nadal brakuje 2 prezentow ;( *snif snif* *głaszcze po włoskach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Za dobrego Sylwka ahhh... pyszniutkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:14 pm
Labudziak Avskoo!! okropne świeta stare dostałem delicje i wypchaj sie stare zawsze o tym marzyłem stare biedny Labudziaczek...cacy cacy razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:14 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Mi mówiono też wieeele rzeczy , raz że jestem bezwzględnym wężem uświęcającym środki celem , raz że zawsze pocieszę i zawsze wysłucham. A prawda jest taka że to jacy jesteśmy , zależy tylko od nas. *podnosi ją* Kulenie się i strach nic nie da , a jak nawet nic nie pozostało , i wszystko sprzeciwia sięprzeciwko nam - trzeba całosci pokazać że można jeszcze zacieklej przeszkodzić rzeczywistości , i walczyć. Pamiętaj o tym * daje całuska w czółko* xd heh...wiem ze ta walka bedzie trwala cale zycie i nawet po smierci tez nadal bedzie trwala... ale dziekuje troche juz lepiej sie czuje
Labi- witaj ^^Pewnie ze bdzie trwałą całe życie , to właśnie czyni życie ciekawym - walka xd wink i żadnego mi więcej użalania sięnad soba - prych , łądna , inteligentna i uzdolniona studentka mówi że nie znalazła gwiazdy... prych xd *daje Karinie klapsa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|