|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:45 am
Point.Zer0 Och , no to czekamy na wymienianie xd Witaj Aki... Agnieszko :> xd dowiedzial sie!!!!!!!!!!!!!!!!! alleluja! wszyscy sieci i wogole xp xd blaugh tak witaj i zegnam, nazbieralam prezenty a teraz moja mamusia usiadzie xd po Last Exile moze jeszcze tu przyjde! pay pay!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:46 am
Point.Zer0 Och , no to czekamy na wymienianie xd Witaj Aki... Agnieszko :> hello Aki...wymien sie moze ze 2 oddam 1 od edmunda i vannesy w zamian za leona i sashe a do ktorej jest zbieranie prezentow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:46 am
wywlok666 Yumehayla Stęskniłem się za moim synkiem, przyprowadziłbyś go czasem...zwłaszcza że zaraz muszę iść- - *w chwili gdy kończy mowic te slowa wchodzi Gabi ubrany w jakiś gotycki ciuszek z rysunkiem w łapce zrolowanym* Eeee...Gabi...? cześć synku^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:48 am
Yumehayla Eeee...Gabi...? cześć synku^^...mówiłam że z niego będzie dziecko jeszcze wspaniałe smile Gabi skarbie pokaż mamusi co ci dziadek Patryk namalował
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:49 am
wywlok666 Yumehayla Stęskniłem się za moim synkiem, przyprowadziłbyś go czasem...zwłaszcza że zaraz muszę iść- - *w chwili gdy kończy mowic te slowa wchodzi Gabi ubrany w jakiś gotycki ciuszek z rysunkiem w łapce zrolowanym* O.o Gabi...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:50 am
wywlok666 Yumehayla Eeee...Gabi...? cześć synku^^...mówiłam że z niego będzie dziecko jeszcze wspaniałe smile Gabi skarbie pokaż mamusi co ci dziadek Patryk namalował *wyciąga rękę i pokazuje**patrzy co to*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:51 am
Yumehayla wywlok666 Yumehayla Eeee...Gabi...? cześć synku^^...mówiłam że z niego będzie dziecko jeszcze wspaniałe smile Gabi skarbie pokaż mamusi co ci dziadek Patryk namalował *wyciąga rękę i pokazuje**patrzy co to* *widzi rysunek przedstawiający gotyckiego aniołka na tle cmentarza .. note bene dostałam takie coś od Pata teraz na świeta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:52 am
Yumehayla *wyciąga rękę i pokazuje**patrzy co to* hmmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:52 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 Yumehayla Eeee...Gabi...? cześć synku^^...mówiłam że z niego będzie dziecko jeszcze wspaniałe smile Gabi skarbie pokaż mamusi co ci dziadek Patryk namalował *wyciąga rękę i pokazuje**patrzy co to* *widzi rysunek przedstawiający gotyckiego aniołka na tle cmentarza .. note bene dostałam takie coś od Pata teraz na świeta* Jaki śliczny eek 4laugh *smile*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:53 am
yume??tam powinien byc jakis skrypt prawda??mnie wyskakuje jakis login czy poczta czy cos takiego...mozesz zapodac jeszcze raz ten link czy mnie jakos ewentualnie nakierowac w ktorym miejscu tej stronki moge znalezc tego skrypta??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:53 am
Yumehayla Jaki śliczny eek 4laugh *smile*co jak co ale ten dziad malować umie .. zresztą wiesz .. widziałas juz jakies jego drobiazgi na odwal się biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:54 am
urosles troche wiesz, mały? ... jej dzis nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:54 am
Vykk yume??tam powinien byc jakis skrypt prawda??mnie wyskakuje jakis login czy poczta czy cos takiego...mozesz zapodac jeszcze raz ten link czy mnie jakos ewentualnie nakierowac w ktorym miejscu tej stronki moge znalezc tego skrypta?? Musisz tam założyć konto i w tym koncie zapisujesz sobie skrypt...ale nie pamiętam jak, spytaj się ludzi w Q&F, zawsze chętnie pomagają^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:55 am
wywlok666 Yumehayla Jaki śliczny eek 4laugh *smile*co jak co ale ten dziad malować umie .. zresztą wiesz .. widziałas juz jakies jego drobiazgi na odwal się biggrin ale janie widzialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|