|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:37 am
Point.Zer0 Mamusia ? Karina , czy ja czegosnie wiem sweatdrop hm, chyba raczej nie... ^^' emm... Yume wytlumaczysz mu te zawilosci rodzinne? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina JEAAAA!!! xd xd grejtulejszyn ^_^ chcialam obejrzec sobie "Trzech męzczyzn i mala dama" ale nie ma txtu crying wiec ze smutkiem odpuscilam sobie ten film crying dziekuje smile ciesze sie ze juz moge jakos egzystowac .. a nie tylko jak roslinka wegetowac ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Yumehayla wywlok666 witam ^.^ *wchodzi w dość dobrej kondycji* MAMUSIA ^o^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *rzut na szyję* ...a gdzie Gabi...? Gabiś zaraz przyjdzie ... niedawno najdał się i teraz siedzi z Patrykiem a ten coś mu rysuje smile Stęskniłem się za moim synkiem, przyprowadziłbyś go czasem...zwłaszcza że zaraz muszę iść- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:39 am
Miss_Karina Point.Zer0 Mamusia ? Karina , czy ja czegosnie wiem sweatdrop hm, chyba raczej nie... ^^' emm... Yume wytlumaczysz mu te zawilosci rodzinne? xd jestem matka Yume i Lethiel .. jak to sie stało niepamiętam .. niemniej tak jest XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:39 am
Vykk witam wszystkich ponownie...wkoncu mnie do kompa dopuscili ... ... ... Yume jak ty to zrobiles ze jak za kazdym razem odswierzam sobie stronke to masz innego siga?? Randosig. Strona jest tutaj: stronaale za chiny nie pamiętam jak to się zaczynało, tylko jak dodawać nowe- -... Nee, znalazłem ten wasz generator postaci z South Parku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:41 am
wywlok666 Miss_Karina Point.Zer0 Mamusia ? Karina , czy ja czegosnie wiem sweatdrop hm, chyba raczej nie... ^^' emm... Yume wytlumaczysz mu te zawilosci rodzinne? xd jestem matka Yume i Lethiel .. jak to sie stało niepamiętam .. niemniej tak jest XDD na Zmiany , tu trzeba uważać bo czegoś się jeszcze o sobie dowiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:42 am
Yumehayla Vykk witam wszystkich ponownie...wkoncu mnie do kompa dopuscili ... ... ... Yume jak ty to zrobiles ze jak za kazdym razem odswierzam sobie stronke to masz innego siga?? Randosig. Strona jest tutaj: stronaale za chiny nie pamiętam jak to się zaczynało, tylko jak dodawać nowe- -... Nee, znalazłem ten wasz generator postaci z South Parku XD  thx dobre...fajnie ci wyszla ta postac...a to nie byla tajemnnica pozniej jeszcze podawalem chyba ze 3 jeszcze linka do tej strony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:43 am
Point.Zer0 na Zmiany , tu trzeba uważać bo czegoś się jeszcze o sobie dowiem sweatdrop heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:43 am
Och , no to czekamy na wymienianie xd Witaj Aki... Agnieszko :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:44 am
Point.Zer0 Och , no to czekamy na wymienianie xd Witaj Aki... Agnieszko :> Aki gratulacje wytrwalosci wink ja nadal mam 9 i z tego sie ciesze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Yumehayla Vykk witam wszystkich ponownie...wkoncu mnie do kompa dopuscili ... ... ... Yume jak ty to zrobiles ze jak za kazdym razem odswierzam sobie stronke to masz innego siga?? Randosig. Strona jest tutaj: stronaale za chiny nie pamiętam jak to się zaczynało, tylko jak dodawać nowe- -... Nee, znalazłem ten wasz generator postaci z South Parku XD  thx dobre...fajnie ci wyszla ta postac...a to nie byla tajemnnica pozniej jeszcze podawalem chyba ze 3 jeszcze linka do tej strony Trochę go przerobiłem w paincie^^'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 na Zmiany , tu trzeba uważać bo czegoś się jeszcze o sobie dowiem sweatdrop heh... A ty co taka zmarnowana ? *szturcha delikatnie łokciem* rózgę dostałaś ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj wink Ja utknełam na 7.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Stęskniłem się za moim synkiem, przyprowadziłbyś go czasem...zwłaszcza że zaraz muszę iść- - *w chwili gdy kończy mowic te slowa wchodzi Gabi ubrany w jakiś gotycki ciuszek z rysunkiem w łapce zrolowanym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|