Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
rozmowy w tloku Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 62 63 64 65 66 67 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nowy
  poll
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 8:51 am

niccolo12machiavelli
User Image
heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart mad D

Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji! heart

dziki_wieprz
miałem proces za molestowanie

potem uciekła

btw, powiedzcie, jak bardzo sie tego NIE DA słuchać:

]http://www.mediafire.com/?yizbwimjkdz

BARDZO się nie da. Hmmm... choć gdybym trochę ściszył... xp

Holy xaviera
Salve panie i panowie twisted

whee
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:00 am

Łiii ale zajebiaszczego ava sobie zrobiłeś whee

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:09 am

Holy xaviera

Mwahaha! Dzięki, mam go ustawionego jako jeden z tych czterech modeli, które sobie można zamieniać mrgreen
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:12 am

ja się nigdy nie mogę zdecydować i przebieram się jak baba :/ więc u mnie te cztery to za mało xD

niccolo12machiavelli

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:14 am

Dla każdego przyzwoitego gaiowicza to powinno być za mało, ale zawsze coś można sobie pozostawić xd
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:16 am

ichabot
Holy xaviera

Mwahaha! Dzięki, mam go ustawionego jako jeden z tych czterech modeli, które sobie można zamieniać mrgreen

Nie wiedziałam że takie cos może być xD ale powiem ci, że ten jest o wiele ładniejszy < mrgreen >> 3nodding

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:17 am

A ja wam powiem, że nie mam więcej prócz tego razz
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:42 am

Holy xaviera
A ja wam powiem, że nie mam więcej prócz tego razz

Ale zbierasz jakieś goldy, tak? Czy wybierasz tą "mroczniejszą" drogę, o której niedawno gdzieś tu wspominałem? biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:51 am

Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 10:56 am

Holy xaviera
Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja

A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

niccolo12machiavelli

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 12:31 pm

ichabot
Holy xaviera

A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding

noo... *wspomina tęsknie czasy, kiedy mu się chciało* acz ja atm w godzinę wyciągałem na oko 30k ale to perzy dobrym dniu biggrin
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 3:10 pm

niccolo12machiavelli
ichabot
Holy xaviera

noo... *wspomina tęsknie czasy, kiedy mu się chciało* acz ja atm w godzinę wyciągałem na oko 30k ale to perzy dobrym dniu biggrin

niezle mi najwyzej z 3K udawalo sie zgrabic, musicie miec niezla technike^^

kISaMur

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Wed Mar 03, 2010 7:13 am

kISaMur
niccolo12machiavelli
ichabot
Holy xaviera

Czasami sobie pogram ale zazwyczaj dostaje mało kasy i nie chce mi sie szukać akwariów z grą xD (o właśnie! Twoja ryba w booty daje strasznie mało goldów xDD)
PostPosted: Wed Mar 03, 2010 9:57 am

Holy xaviera
kISaMur
niccolo12machiavelli
ichabot
Holy xaviera

Czasami sobie pogram ale zazwyczaj dostaje mało kasy i nie chce mi sie szukać akwariów z grą xD (o właśnie! Twoja ryba w booty daje strasznie mało goldów xDD)

Nieee, bo najlepiej to szukać na forach ogólnych dotyczących akwarium. Tam najwięcej ludzi ma pokazane w sygnaturze akwarium i wielu z nich ma olbrzymie ilości rybek. Nie opłaca się wchodzić na przykład do gry, w której świecą się dwa goldfish'e. Taką grę się po prostu omija i szuka gigantycznej delfiniarni, lub chociaż jakiejś przeciętnej. Goldy same wpadają do kiesy.

Ja najwięcej w ciągu jednej gry uzbierałem ponad 2,5 k, chociaż w booty w ogóle grałem może dwa dni. Także to nic trudnego. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie akwarium. 3nodding

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Wed Mar 03, 2010 10:05 am

Ciągle siedze na forach ogólnych ale tak jakoś na tym zobaczyłam że jest u ciebie gra to sobie zagrałam xd Dzisiaj sobie troszke pograłam i w sumie zarobiłam jakieś 3k . Wiem że mało ale zawsze coś 3nodding Podczas jednej gry wyciągłam maksymalnie 800-900 gold bo za mało czasu tam dają xD Chyba zaczne wielbić delfinki, "kosiarki" i dziewczynki z wachlażami bo dają najwięcej kasy heart
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 62 63 64 65 66 67 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games