|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 8:51 am
niccolo12machiavelli heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart mad D Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji! heart BARDZO się nie da. Hmmm... choć gdybym trochę ściszył... xp Holy xaviera Salve panie i panowie twisted whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:00 am
Łiii ale zajebiaszczego ava sobie zrobiłeś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:09 am
Holy xaviera Łiii ale zajebiaszczego ava sobie zrobiłeś whee Mwahaha! Dzięki, mam go ustawionego jako jeden z tych czterech modeli, które sobie można zamieniać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:12 am
ja się nigdy nie mogę zdecydować i przebieram się jak baba :/ więc u mnie te cztery to za mało xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:14 am
Dla każdego przyzwoitego gaiowicza to powinno być za mało, ale zawsze coś można sobie pozostawić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:16 am
ichabot Holy xaviera Łiii ale zajebiaszczego ava sobie zrobiłeś whee Mwahaha! Dzięki, mam go ustawionego jako jeden z tych czterech modeli, które sobie można zamieniać mrgreen Nie wiedziałam że takie cos może być xD ale powiem ci, że ten jest o wiele ładniejszy < mrgreen >> 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:17 am
A ja wam powiem, że nie mam więcej prócz tego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:42 am
Holy xaviera A ja wam powiem, że nie mam więcej prócz tego razz Ale zbierasz jakieś goldy, tak? Czy wybierasz tą "mroczniejszą" drogę, o której niedawno gdzieś tu wspominałem? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:51 am
Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 10:56 am
Holy xaviera Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 12:31 pm
ichabot Holy xaviera Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding noo... *wspomina tęsknie czasy, kiedy mu się chciało* acz ja atm w godzinę wyciągałem na oko 30k ale to perzy dobrym dniu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 3:10 pm
niccolo12machiavelli ichabot Holy xaviera Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding noo... *wspomina tęsknie czasy, kiedy mu się chciało* acz ja atm w godzinę wyciągałem na oko 30k ale to perzy dobrym dniu biggrin niezle mi najwyzej z 3K udawalo sie zgrabic, musicie miec niezla technike^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 7:13 am
kISaMur niccolo12machiavelli ichabot Holy xaviera Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding noo... *wspomina tęsknie czasy, kiedy mu się chciało* acz ja atm w godzinę wyciągałem na oko 30k ale to perzy dobrym dniu biggrin niezle mi najwyzej z 3K udawalo sie zgrabic, musicie miec niezla technike^^ Czasami sobie pogram ale zazwyczaj dostaje mało kasy i nie chce mi sie szukać akwariów z grą xD (o właśnie! Twoja ryba w booty daje strasznie mało goldów xDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:57 am
Holy xaviera kISaMur niccolo12machiavelli ichabot Holy xaviera Zbieram ale wciąz mam mało xD (prawie 13k xd ) a o tej "mroczniejszej" drodze chyba nie czytałam ninja A nie grasz w booty grab? Naprawdę można na tym zebrać w godzinkę tyle goldów ile masz aktualnie na koncie, a nawet więcej 3nodding noo... *wspomina tęsknie czasy, kiedy mu się chciało* acz ja atm w godzinę wyciągałem na oko 30k ale to perzy dobrym dniu biggrin niezle mi najwyzej z 3K udawalo sie zgrabic, musicie miec niezla technike^^ Czasami sobie pogram ale zazwyczaj dostaje mało kasy i nie chce mi sie szukać akwariów z grą xD (o właśnie! Twoja ryba w booty daje strasznie mało goldów xDD) Nieee, bo najlepiej to szukać na forach ogólnych dotyczących akwarium. Tam najwięcej ludzi ma pokazane w sygnaturze akwarium i wielu z nich ma olbrzymie ilości rybek. Nie opłaca się wchodzić na przykład do gry, w której świecą się dwa goldfish'e. Taką grę się po prostu omija i szuka gigantycznej delfiniarni, lub chociaż jakiejś przeciętnej. Goldy same wpadają do kiesy. Ja najwięcej w ciągu jednej gry uzbierałem ponad 2,5 k, chociaż w booty w ogóle grałem może dwa dni. Także to nic trudnego. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie akwarium. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 10:05 am
Ciągle siedze na forach ogólnych ale tak jakoś na tym zobaczyłam że jest u ciebie gra to sobie zagrałam xd Dzisiaj sobie troszke pograłam i w sumie zarobiłam jakieś 3k . Wiem że mało ale zawsze coś 3nodding Podczas jednej gry wyciągłam maksymalnie 800-900 gold bo za mało czasu tam dają xD Chyba zaczne wielbić delfinki, "kosiarki" i dziewczynki z wachlażami bo dają najwięcej kasy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |