|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:18 pm
hmm... martini... sake wink Cos mi sie widzi, ze jutro bedzie mnie potwornie bolec glowa, ale jak impreza to impreza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:20 pm
Omega Sun hmm... martini... sake wink Cos mi sie widzi, ze jutro bedzie mnie potwornie bolec glowa, ale jak impreza to impreza wink chcesz troche spirytusu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:20 pm
WYJMUJE MALY PODRECZNY 5L BANIACZE BIMBRU WUJA KRZYSIA I NALEWAM KAZDEMU PIJMY ZATO ... ZA TO...HUP... ZA TO CO CHCECIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:21 pm
chyba mamy drobne opoznienie w postach surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:21 pm
Ehh.. nie, juz spi, nie bede do niej dzwonil... Prawda, nie ma sie co przejmowac... Polej Kukus, polej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:22 pm
nox123 WYJMUJE MALY PODRECZNY 5L BANIACZE BIMBRU WUJA KRZYSIA I NALEWAM KAZDEMU PIJMY ZATO ... ZA TO...HUP... ZA TO CO CHCECIE za to co chcemy!!! czuje że na to co chcemy 5l nie wystarczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:22 pm
nox123 WYJMUJE MALY PODRECZNY 5L BANIACZE BIMBRU WUJA KRZYSIA I NALEWAM KAZDEMU PIJMY ZATO ... ZA TO...HUP... ZA TO CO CHCECIE eek Nie, nie... ja dziekuje... chce jeszcze na oczy kiedys widziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:24 pm
* wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy !
Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:24 pm
Sayokun Omega Sun hmm... martini... sake wink Cos mi sie widzi, ze jutro bedzie mnie potwornie bolec glowa, ale jak impreza to impreza wink chcesz troche spirytusu??? stare moze az tak sie nie rozpedzajmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:25 pm
TO CO NIKT NIE CHCE BIMBRU NIE TO NIE SAM WYPIJE
(PO KOLEJ PRZECHYLAM SZKLANKI POCZYM SPADAM ZE STOLKA)
PRO.. PRO.. PROSZE SIE CZESTOWAC (WYSTAWIAM REKE Z BANIAKIEM DO GORY) (KTOS BIEZE?????????)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:26 pm
BeeWolf * wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy ! Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda ! mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:27 pm
(WSTAJE I BIEGNE DO KIBLA) NIEPOWIEM CO DALEJ BO SA KOBIET
PS.BIMBER JEST ZAJEBISTY 50% I OCZY MAM W POZATKU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:27 pm
nox123 TO CO NIKT NIE CHCE BIMBRU NIE TO NIE SAM WYPIJE (PO KOLEJ PRZECHYLAM SZKLANKI POCZYM SPADAM ZE STOLKA) PRO.. PRO.. PROSZE SIE CZESTOWAC (WYSTAWIAM REKE Z BANIAKIEM DO GORY) (KTOS BIEZE?????????) ... hej bee dorobić izbe wytrzeźwień do planu meliny???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:28 pm
BeeWolf * wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy ! Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda ! *bierze kielonek... * chlup w ten glupi dziub *zastanawia sie. Bierze drugi kielonek* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:28 pm
BeeWolf * wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy ! Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda ! *bierze kielonki w obie ręce* jadziem z tym koksem... od razu na obie nogi... a co? parzystokopytna bestia jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|