|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 12:49 pm
swietny panie Pulkowniku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 12:57 pm
wpadlam sie przywitac ^_^ witam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 11:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 11:21 pm
ech... i znowu nici z mojego tajniackiego czajenia sie bo nikogo nie ma xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:40 am
Nie mysl tyle, bo zostanies zmysliwym!
Leth > Partyzantka wymaga krycia sie wiec nas nie zauwazasz, jestesmy tak dobrze skamuflowani...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 1:18 pm
racqel Nie mysl tyle, bo zostanies zmysliwym! Leth > Partyzantka wymaga krycia sie wiec nas nie zauwazasz, jestesmy tak dobrze skamuflowani... jak zajdzie potrzeba moge pokryc Lethiel.... znaczy sie ukryc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:26 pm
Ozzwald racqel Nie mysl tyle, bo zostanies zmysliwym! Leth > Partyzantka wymaga krycia sie wiec nas nie zauwazasz, jestesmy tak dobrze skamuflowani... jak zajdzie potrzeba moge pokryc Lethiel.... znaczy sie ukryc.... oczywiscie mozesz ja ukryc u siebie w pokoju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:26 pm
Kiray Ozzwald racqel Nie mysl tyle, bo zostanies zmysliwym! Leth > Partyzantka wymaga krycia sie wiec nas nie zauwazasz, jestesmy tak dobrze skamuflowani... jak zajdzie potrzeba moge pokryc Lethiel.... znaczy sie ukryc.... oczywiscie mozesz ja ukryc u siebie w pokoju wink moge.. a tak pozatym zasnac nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:35 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Nie mysl tyle, bo zostanies zmysliwym! Leth > Partyzantka wymaga krycia sie wiec nas nie zauwazasz, jestesmy tak dobrze skamuflowani... jak zajdzie potrzeba moge pokryc Lethiel.... znaczy sie ukryc.... oczywiscie mozesz ja ukryc u siebie w pokoju wink moge.. a tak pozatym zasnac nie moge... el komandante odbierz pan PeeMa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:42 pm
w paszczu za diewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:44 pm
opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:48 pm
opcy opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen konkurencja na rynku sie pojawila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 3:52 pm
Kiray opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen konkurencja na rynku sie pojawila... wolny rynek......... co nie?!?!? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|