|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 26, 2014 8:29 am
Ma az történt, hogy...
Egyrészt az inaktivitásomon javítani fogok, s próbálok visszalendülni. Másrészt az italos dobozokból álló gyűjteményem, melyet másfél éve kezdtem el, most van 219-nél. Van benne külföldi is, egypár. Szóval. I COME BACK!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 26, 2014 10:37 pm
III_Kisrajczy_III Ma az történt, hogy... Egyrészt az inaktivitásomon javítani fogok, s próbálok visszalendülni. Másrészt az italos dobozokból álló gyűjteményem, melyet másfél éve kezdtem el, most van 219-nél. Van benne külföldi is, egypár. Szóval. I COME BACK!!! Welcome back! Tetemes gyűjtemény, gratulálok! Nekem csak egy tequilás üveg van a polcomon, és még csak nem is én ittam ki a tartalmát. Velem ma az esett, hogy nem találom a kukázós fórumot, úgyhogy itt osztom meg az örömhírt: többheti szemétgyűjtés után ez esett a dumpsterből.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 27, 2014 3:39 am
ma az történt hogy rájöttem hogy a steel plated ninja headband al tök jól lehet pénzt gyűjteni az ingadozó ára miatt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 1:02 pm
Jövő keddtől két helyen leszek egyszerre gyakornok, ha kihajtom a belem, még fizethetnek is érte. Fix munkaerőt keresnek, sok a gyakornok, hosszú listát kell a hátam mögé utasítanom... És teszem is majd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 1:36 pm
DemiMurgos Jövő keddtől két helyen leszek egyszerre gyakornok, ha kihajtom a belem, még fizethetnek is érte. Fix munkaerőt keresnek, sok a gyakornok, hosszú listát kell a hátam mögé utasítanom... És teszem is majd. Sok sikert! Amilyen céltudatos és kitartó vagy, menni fog! A túlélésedért pedig imádkozni fogok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 10:25 pm
DemiMurgos III_Kisrajczy_III Ma az történt, hogy... Egyrészt az inaktivitásomon javítani fogok, s próbálok visszalendülni. Másrészt az italos dobozokból álló gyűjteményem, melyet másfél éve kezdtem el, most van 219-nél. Van benne külföldi is, egypár. Szóval. I COME BACK!!! Welcome back! Tetemes gyűjtemény, gratulálok! Nekem csak egy tequilás üveg van a polcomon, és még csak nem is én ittam ki a tartalmát. Velem ma az esett, hogy nem találom a kukázós fórumot, úgyhogy itt osztom meg az örömhírt: többheti szemétgyűjtés után ez esett a dumpsterből. Gratula az itemért! smile Ha már üveg, most vqan egy olyan, amire fáj a fogam: Fradi Whisky. Azt mindenképp be kell szereznem! A Fradi Sör már megvan (az volt a 206. doboz) most a Whisky van vissza még. smile Amúgy ma az történt, hogy kiderült, pénteken megyek fel Székesfehérvárra! ^^ Valaki Gaia-s talizni velem, esetleg? biggrin Ja, és rászánom magam egy penge önéletrajz megírására, amit 3 céghez adnék be, amely mindegyike 1-1 energiaitalos cég.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2014 8:01 am
Ma az volt, hogy fénymásolt számlákat kellett nekem és egy kollégának szolgáltató meg majd azon belül intézmény szerint szétszelektálni. Kb. 20 cm magas halom... eek Meg dossziéba való számlapapír rendezés és meg kellett saccolni, hol lyukasszam ki a lyukasztóval a papírt (nem volt az aljában olyan "sín"). rofl
(Előzmény: közmunka április 30-ig, II. ker. Önkormányzat Intézménygazdálkodási Intézet, mely közel van Lipótmezőhöz sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2014 11:57 am
Ma az történt, hogy rózsaszín gyémánttá változtam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2014 12:03 pm
Agnesito Ma az történt, hogy rózsaszín gyémánttá változtam! Gratulálok! emotion_jawdrop emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2014 12:47 pm
Ma az történt, hogy... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2014 1:58 pm
Malreni Ma az történt, hogy... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotion_jawdrop Gratulálok!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2014 2:00 pm
Yuki Naoto Malreni Ma az történt, hogy... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotion_jawdrop Gratulálok!!! Köszönöm! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2014 11:58 pm
Malreni Ma az történt, hogy... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wow, gratula biggrin eek (Ha jól emlékszem már az Alchemy megjelenésekor indult el az "utad", ugye?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2014 12:26 am
Obi Aoi Malreni Ma az történt, hogy... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wow, gratula biggrin eek (Ha jól emlékszem már az Alchemy megjelenésekor indult el az "utad", ugye?) Igen, de túl drágának találtam. Nem voltam hajlandó annyi aranyat kidobni az ablakon, úgyhogy kábé egy évig nem foglalkoztam vele. Miután a Philosopher's Cache bekerült a Bifrost-ba, az alapanyagok ára normalizálódott olyan szintre, amit már hajlandó voltam kifizetni. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2014 8:59 am
Holnap lesz húgom szülinapja, ezért vettem neki egy héliummal töltött lufit. A hazautamon rengeteg gyerkőccel találkoztam, akiknek nagyon tetszett a lufim smile Nagyon aranyosak voltak biggrin ez volt a napom fénypontja 3nodding a következő meg az lesz, amikor húgom megkapja a lufit mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|