|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:59 pm
Co ja bym dała żeby miec to cudo na DVD ze slicznym obrazem i dźwiękiem heart A ja własnie robie sobie pranie mózgu "Excel Sagą". Zna ktos, widizał ktos? Moze i bez wiekszego sensu i fabuły wogóle, ale tak przesmiewcze i złosliwe dla całej popkultury, że ja nie wiem jak mozna by nie lubić teh pozycji. Niby robiona parę ładnych latek temu, ale wciąz taka aktualna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 6:02 am
Yajo Co ja bym dała żeby miec to cudo na DVD ze slicznym obrazem i dźwiękiem heart A ja własnie robie sobie pranie mózgu "Excel Sagą". Zna ktos, widizał ktos? Moze i bez wiekszego sensu i fabuły wogóle, ale tak przesmiewcze i złosliwe dla całej popkultury, że ja nie wiem jak mozna by nie lubić teh pozycji. Niby robiona parę ładnych latek temu, ale wciąz taka aktualna biggrin taaa Excel Saga wymiata.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 6:10 am
opcy Yajo Co ja bym dała żeby miec to cudo na DVD ze slicznym obrazem i dźwiękiem heart A ja własnie robie sobie pranie mózgu "Excel Sagą". Zna ktos, widizał ktos? Moze i bez wiekszego sensu i fabuły wogóle, ale tak przesmiewcze i złosliwe dla całej popkultury, że ja nie wiem jak mozna by nie lubić teh pozycji. Niby robiona parę ładnych latek temu, ale wciąz taka aktualna biggrin taaa Excel Saga wymiata.. 3nodding musze skonczyc ogladac... na razie wymiata ten gosc co pracowal w Tokio na budowie xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 3:04 pm
Ta, Pedro, jego angst i NO!~ Ilez on się nacierpi przez całą serię xd Mnie to osobiście zawsze rozwala ta zapadnia Illpalazzo-sama, kocham ten motyw <3 I Nabeshina też heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 1:53 pm
Yajo Co ja bym dała żeby miec to cudo na DVD ze slicznym obrazem i dźwiękiem heart A ja własnie robie sobie pranie mózgu "Excel Sagą". Zna ktos, widizał ktos? Moze i bez wiekszego sensu i fabuły wogóle, ale tak przesmiewcze i złosliwe dla całej popkultury, że ja nie wiem jak mozna by nie lubić teh pozycji. Niby robiona parę ładnych latek temu, ale wciąz taka aktualna biggrin Jak juz prze ucho wypłynie ci mózg w postaci kisielu to sie zgłoś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 2:28 pm
Raczej mi się nie zdarzy, bo teraz jestem ostrozna i dawkuję sobie w małych porcjach co jakis czas, ale było blisko do tego kiśli jak kiedyś w 3-4 dni obejrzałam wszystkie odcinki "Jungle wa Itsumo Hale nochi Guu" (czy "Tropikana", jak kto woli), 26 tv i 13 oavek, jakos, hm... cięzkawo mi po tym było normalnie funkcjonować :XP: rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 10:39 am
A ja teraz ogladam Bleach, jestem chyba na 17-stym odcinku.
Powala mnie to. Szczegolnei te sceny, gdy Ichigo gada se z kolega/kolezanka a hollowy wokół stoją i czekają na jego krok. A jak juz Ichigo jest zdolny do Walki, Hollowy pyk, pyk, jeden po drugim podchodzą, zeby Ichi sobie poradził
no i ta krew! Tryska z nich hektolitrami! A oni potem żwawo wstają. Też bym chciała mieć takie zdrowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 4:58 am
A ja tak skromnie polecam Death Note wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 8:18 am
EvilYuki A ja teraz ogladam Bleach, jestem chyba na 17-stym odcinku. Powala mnie to. Szczegolnei te sceny, gdy Ichigo gada se z kolega/kolezanka a hollowy wokół stoją i czekają na jego krok. A jak juz Ichigo jest zdolny do Walki, Hollowy pyk, pyk, jeden po drugim podchodzą, zeby Ichi sobie poradził no i ta krew! Tryska z nich hektolitrami! A oni potem żwawo wstają. Też bym chciała mieć takie zdrowie... Jak ci się nie podoba to sobie pooglądaj modę na sukces.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 8:40 am
BeeWolf Jak ci się nie podoba to sobie pooglądaj modę na sukces. nie podoba? jakby nie podobalo, to bym nie oglądała... mam nawet faworyta spośród tych Shinigami... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 5:48 am
EvilYuki BeeWolf Jak ci się nie podoba to sobie pooglądaj modę na sukces. nie podoba? jakby nie podobalo, to bym nie oglądała... mam nawet faworyta spośród tych Shinigami... xD teraz przed toba beda najlepsze efekty dopiero XD...co prawda pozniej jak pojawia sie bounto w pierwszym fillerze wszystko sie rozwala od kreski po fabule ale od ok 90 odcinka wszystko sie naprawia razz P co prawda bledow calkowicie nie eliminnuje ale przynajmniej widac wiekszy sens w tym co sie dalej dzieje bo gaf narobili sporo i niestety to przykre ...i im dalej tym lepiej. Co do death note to jest boskie...takich schiz nie widzialem od Elfen Lieda i musze powiedziec ze chce wiecej tego typu pozycji i nie chodzi o sama krew lecz takze o glebie psychiki...oj tak...prawdziwa perelka. Fanom fantasy powinno sie spodobac Kiba. Trzeba by obejrzec aby dokladnie zrozumiec o czym mowa ale jak juz kiedys o tym tytule mowilem najlepsze jest to ze nie ma postaci czarnych czy tez calkowicie bialych a kazda z nich poza natualnymi uwarunkowaniami i podejsciem do zycia zmieniaja sie wewnetrznie badz w naszych oczach z kazdym odcinkiem goraco polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 11:01 pm
raaany, Excel Saga , kiedy to bylo...? sweatdrop *Puchu, puchu...* * Jejkuu~~ heart jakie to slodkie!!! * JEBULUBUDUB!!! *Ale co to kurna jeeest???* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 7:53 am
patrzcie co mi kupila moja kochana Owieczka heart :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:29 pm
... *slina* ... *zazdrość* ... Mogliby to u nad wydać. Pozycja w sam raz na edycje De Luxe żeby tylko pocztą rozsyłac ^^ Co prawda za pierwszym razem kreska mnie porządnie szoknela, ale później bylo juz dobrze cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 1:36 am
opcy patrzcie co mi kupila moja kochana Owieczka heart :  opcy ty farciarzu jeden...tez tak chce emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|