|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 11:36 am
Najlepsze filmy jakie widziałam, to warsztat Akiry Kurosawy. Nie ogłupiają tak, jak te hamerykańskie, w których 15-latka ratuje pasażerów samolotu, prowadząc go, gdyż jeden z pilotów dostał zawał a drugiego wiatr porwał kiedy naprawiał skrzydło X_x"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:53 am
Czy ogladajac polskie fimy i seriale z ostatnich kilku lat nie odnosicie wrazenia, ze w Polsce jest tylko kilku aktorow? Ten sam sklad gra w kazdym filmie i wiekszosci seriali. Nie wierze, ze w Polsce nie ma mlodych, zdolnych absolwentow szkol filmowych. Ogladajac niektore seriale mozna sie pogubic widzac wszedzie te same twarze. Ktos sie dobrze sprawdzi w jednym serialu i zaraz wsadzaja go do wszystkich produkcji.
(To taka moja refleksja po wczorajszym ogladaniu tv)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 11:56 am
Omi, mowisz o Pawel Małaszynskim? XD jest w kinie, w paru serialach i jeszcze u Szymona Majewskiego ostatnio sie pojawia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 3:32 am
EvilYuki Omi, mowisz o Pawel Małaszynskim? XD jest w kinie, w paru serialach i jeszcze u Szymona Majewskiego ostatnio sie pojawia XD I kochasz się w nim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 8:35 am
BeeWolf EvilYuki Omi, mowisz o Pawel Małaszynskim? XD jest w kinie, w paru serialach i jeszcze u Szymona Majewskiego ostatnio sie pojawia XD I kochasz się w nim. no pewnie, a ty nie? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 11:04 am
Na mnie największe wrażenie wywarł film "requiem dla snu" polecam, a ogólnie to przepadam za horrorami ale nie takimi, w których krew leje sie litrami po to bo ktoś chce sie w umyć tylko takimi porządnym wink a serialu ulubionego chyba nie mam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 12:36 pm
fireflies_pl Na mnie największe wrażenie wywarł film "requiem dla snu" polecam, a ogólnie to przepadam za horrorami ale nie takimi, w których krew leje sie litrami po to bo ktoś chce sie w umyć tylko takimi porządnym wink a serialu ulubionego chyba nie mam... whee z reqiuem dla snu chyba trochę wrosłam, ale filmy aronofsky'ego lubię nadal. szczególnie polecam "pi". jest niesamowity. mój ulubiony serial? desperated housewives XD ale i tak nie mam jak oglądać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 12:37 pm
aha, jeszcze: tarantino *^^* uwielbiam pulp fiction i lubię deathproof. a kill bill był... średni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 2:42 pm
green-tigergirl fireflies_pl Na mnie największe wrażenie wywarł film "requiem dla snu" polecam, a ogólnie to przepadam za horrorami ale nie takimi, w których krew leje sie litrami po to bo ktoś chce sie w umyć tylko takimi porządnym wink a serialu ulubionego chyba nie mam... whee z reqiuem dla snu chyba trochę wrosłam, ale filmy aronofsky'ego lubię nadal. szczególnie polecam "pi". jest niesamowity. mój ulubiony serial? desperated housewives XD ale i tak nie mam jak oglądać razz no skoro polecasz "pi" to muszę zobaczyć wink a ja jeszcze nie wyrosłam z tego, jeżeli mam być szczera to obejrzałam go z pół roku temu i jeszcze nic go nie przebiło smile podobał mi sie jeszcze "efekt motyla" a kill bill rzeczywiście no nie powiem, że był beznadziejny ale w tej całej krwi to można było pływać, zadziwiające ilości jej płynęły po całym ekranie xp co do serialu to też oglądałam ale tylko jakąś 1 część, teraz puszczają go w beznadziejnej godzinie ( w sensie późno rofl ) a aj rano do szkoły muszę iść wiec oglądanie go raczej mi nie wychodzi confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 8:31 am
Efekt motyla bardzo mi się podobał..
Oglądaliście K-pax? ja przepadam.. muszę się kiedyś dobrać do książki, na podstawie której został nakręcony..
a, co do horrorów moim zdaniem fenomenalne jest 'Dziecko Rosemary' to tak z klasyki horroru, trochę (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:08 am
Omega Sun Czy ogladajac polskie fimy i seriale z ostatnich kilku lat nie odnosicie wrazenia, ze w Polsce jest tylko kilku aktorow? Ten sam sklad gra w kazdym filmie i wiekszosci seriali. Nie wierze, ze w Polsce nie ma mlodych, zdolnych absolwentow szkol filmowych. Ogladajac niektore seriale mozna sie pogubic widzac wszedzie te same twarze. Ktos sie dobrze sprawdzi w jednym serialu i zaraz wsadzaja go do wszystkich produkcji. (To taka moja refleksja po wczorajszym ogladaniu tv) Popieram. Dlatego ich nie ogladam. No, chyba ze Na Wspolnej. :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:35 am
Omega Sun Czy ogladajac polskie fimy i seriale z ostatnich kilku lat nie odnosicie wrazenia, ze w Polsce jest tylko kilku aktorow? Ten sam sklad gra w kazdym filmie i wiekszosci seriali. Nie wierze, ze w Polsce nie ma mlodych, zdolnych absolwentow szkol filmowych. Ogladajac niektore seriale mozna sie pogubic widzac wszedzie te same twarze. Ktos sie dobrze sprawdzi w jednym serialu i zaraz wsadzaja go do wszystkich produkcji. (To taka moja refleksja po wczorajszym ogladaniu tv) ...Jest mnóstwo świetnych, a nie znanych aktorów. Zresztą, mam nawet kumpla w szkole aktorskiej. ...Ale niestety, w tej branży wielką rolę odrygwają "plecy" i wszelkie inne znajomości odnoszące się do części ciała. ...Co do filmów, to polecam "Przełamując Fale" Larsa Von Triera, film kręcony według zasad manifestu Dogmy 95 (realizm, kamera z ręki itd.). ...Za to jutro poddaję się kuracji czysto odmóżdżającej, aż się dziwię, że się zdecydowałem... idę na maraton Resident Evil, czyli 5 godzin Milli Jovovich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:57 pm
kittykittyboo Efekt motyla bardzo mi się podobał.. Oglądaliście K-pax? ja przepadam.. muszę się kiedyś dobrać do książki, na podstawie której został nakręcony.. a, co do horrorów moim zdaniem fenomenalne jest 'Dziecko Rosemary' to tak z klasyki horroru, trochę (: K_pax nie, niestety nie oglądałam a jaki to jest film? w sensie jaki rodzaj? thriller, horror itp ? nom 'Dziecko Rosemary' no rzeczywiście bardzo fajne =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 2:37 pm
EvilYuki Omi, mowisz o Pawel Małaszynskim? XD jest w kinie, w paru serialach i jeszcze u Szymona Majewskiego ostatnio sie pojawia XD o tak, Pawel Malaszynski- aktor dwoch min i jednego usmiechu. Nie rozumiem jego fenomenu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:15 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Jest mnóstwo świetnych, a nie znanych aktorów. Zresztą, mam nawet kumpla w szkole aktorskiej. ...Ale niestety, w tej branży wielką rolę odrygwają "plecy" i wszelkie inne znajomości odnoszące się do części ciała. z przykrością stwierdzam, że w naszym kraju jest tak z większością dziedzin zycia publicznego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|