|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 7:40 am
BETEG!!! NAGYON BETEG!!! És mindezt szegény jegesmmaci szeme látára...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 9:23 am
sgergely BETEG!!! NAGYON BETEG!!! És mindezt szegény jegesmmaci szeme látára... A jeges maci egy vojarista ninja ninja Biztos élvezte.... sőt, webkamerázta is, innen van Akitta pénze az ajándékokra... a kép összeállt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 9:55 am
Narcisz sgergely BETEG!!! NAGYON BETEG!!! És mindezt szegény jegesmmaci szeme látára... A jeges maci egy vojarista ninja ninja Biztos élvezte.... sőt, webkamerázta is, innen van Akitta pénze az ajándékokra... a kép összeállt! Kein webcam...KZ009 fotózott!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 10:59 am
És egy távoli bolygó hatalmas kutatás végzet valami fehér folyadékos trutyi miatt ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 11:51 am
Lurzt És egy távoli bolygó hatalmas kutatás végzet valami fehér folyadékos trutyi miatt ninja ninja ninja Avagy: Luke Égjáróra valami fehér geci esett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 11:57 am
Akitta-chan Lurzt És egy távoli bolygó hatalmas kutatás végzet valami fehér folyadékos trutyi miatt ninja ninja ninja Avagy: Luke Égjáróra valami fehér geci esett.Legalább bizonyítást nyert a "pánspermia" elmélet... és ez kajak létetik, nem én találtam ki.... Úristenem, lehet mi is így kerültünk a földre, és Akitta most létrehozott egy új életformát egy bolygón...O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 12:01 pm
Narcisz Akitta-chan Lurzt És egy távoli bolygó hatalmas kutatás végzet valami fehér folyadékos trutyi miatt ninja ninja ninja Avagy: Luke Égjáróra valami fehér geci esett.Legalább bizonyítást nyert a "pánspermia" elmélet... és ez kajak létetik, nem én találtam ki.... Úristenem, lehet mi is így kerültünk a földre, és Akitta most létrehozott egy új életformát egy bolygón...O.O The world of assholes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 12:04 pm
Fura bojgó lehet tele óriás spermákal... Viszont mijen termékeny... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 12:27 pm
sgergely Fura bojgó lehet tele óriás spermákal... Viszont mijen termékeny... confused Hátő.... nem igazán sweatdrop Na jó eredetileg az a lényege hogy "csírák mindenüt" tehát mivel vannak a csillagok gázaiban is (főleg nagy robbanások, vagy nagyon öreg csillagoknál) olyan anyagok amelyek alapvető építő kövei az életnek (nukleotid darabkák, aminosavak részei) ezért bárhol létrejöhet élet, ha kap energia forrást, és stabil körülményeket, meg jelenlegi tudoásunk szerint egy kis víz se árt... Szép kis haploid világ lenne Akittából.... *fantáziál*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 3:30 pm
Dejó hogy ma sokáig dolgoztam.. le maradtam mindenről... Nah. Gratulálok Akkita. És ez kész xd Jó a flesh xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 6:34 am
Ez beillik a kék osztriga videójának is. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 7:28 am
WOW......csak most volt időm megnézni, ez ................. most már legalább tudom, hogy mire gondoljak, ha valaki a tejútrendszert emlegeti xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 7:33 am
stranger12 WOW......csak most volt időm megnézni, ez ................. most már legalább tudom, hogy mire gondoljak, ha valaki a tejútrendszert emlegeti xd rofl rofl ez mekkora volt xd *a földön fetreng a röhögéstől*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|