Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6396 6397 6398 6399 6400 6401 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:13 am

Labudziak
Akiko Tamashii
Labudziak
Akiko Tamashii
hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink

a ja wyleguje sie na krzesle, przed kompem, czytaj�c mangi i s�uchaj�c muzyki XD
moi bracia zaczeli wlasnie ogladac "Gdzie jest Nemo" stare

wspu�czuje..
moi starzy s�uchaj� nonstop kolend.. XD zwariowac mozna, gdy sie s�yszy ca�y czas to samo, tylko, �e w innym wykonaniu -_-
nehe u mnie takich problemów nie ma razz siedze sobie w pokoju słucham Guano Apes heart luuuz razz
pa Vykk *macha, śle kisska*
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:17 am

M-Teen
Labudziak
Akiko Tamashii
Labudziak
Akiko Tamashii
hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink

a ja wyleguje sie na krzesle, przed kompem, czytaj�c mangi i s�uchaj�c muzyki XD
moi bracia zaczeli wlasnie ogladac "Gdzie jest Nemo" stare

wspu�czuje..
moi starzy s�uchaj� nonstop kolend.. XD zwariowac mozna, gdy sie s�yszy ca�y czas to samo, tylko, �e w innym wykonaniu -_-
nehe u mnie takich problemów nie ma razz siedze sobie w pokoju słucham Guano Apes heart luuuz razz
pa Vykk *macha, śle kisska*

papa Vykk

Guano Apes mmm~ ^_^ ja nic nie slucham bo sie nasluchalam juz, a pozatym tv mam kilka cm odemnie na ktorym to wlasnie bracia ogladaja @_<

Akiko Tamashii

Labudziak

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:20 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:20 am

TYLKO 22 eek ciebie chyba pofyrtała ona poiwe TYLKO ja już mam 9 to ja powinnam powiedzieć ze mam tylko!!! stressed xp

M-Teen

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:22 am

M-Teen
TYLKO 22 eek ciebie chyba pofyrtała ona poiwe TYLKO ja już mam 9 to ja powinnam powiedzieć ze mam tylko!!! stressed xp
xp xd no to masz bardzo malo, ale ja mam tylko 22 :/ ,a ja sobie wyznaczylam za cel miec 27
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:29 am

ehe.. sweatdrop super.. z mila chcecia chcialabym dostac jakiegos trunka albo cokolwiek.. gaia sie pieprzy gonk gonk gonk wolnooo łazi aaaaa!!!!!! gonk xp

M-Teen

M-Teen

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:36 am

ok skanuje to pudło.. może jak sie zeskanuje i posuuwa śmiecie bedzie szybcije chodizło sweatdrop
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 9:50 am

ja tak tylko na chwylke
zycze wyszstkim wesolych swiat moi przyjaciele biggrin

evilkaa

kropka

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:06 am

ja tez wam zycze wszystkiego co było powiedziane, i wszystkiego co nie było powiedziane!!!! whee
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:08 am

Jest tu ktoś? sweatdrop

M-Teen

kropka

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:09 am

M-Teen
Jest tu ktoś? sweatdrop

no ja jestem biggrin biggrin biggrin biggrin nie wystarczam ciii???? whee whee whee whee
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:12 am

Hehe ....niepowiem co dostalem ....XD ( Ale jedzonnko było dobre .. blaugh ) Heh.. stare jest tu ktos ??

DarkMud

M-Teen

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:17 am

DarkMud
Hehe ....niepowiem co dostalem ....XD ( Ale jedzonnko było dobre .. blaugh ) Heh.. stare jest tu ktos ??

czemu.. pochwal sie co dostałas xp biggrin ja jestem biggrin

kropa ciebie mam prawie na co dzień razz
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:19 am

a ja nic nie dostane -_______-

jak ja nie lubie swiat dobra:

]Wszystkiego najlepszego radosnych swiat ^_^''

mykam - - trzeba przygotowywa jedzonko

xxEvil-Alicexx

DarkMud

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 10:21 am

M-Teen
DarkMud

czemu.. pochwal sie co dostałas xp biggrin ja jestem biggrin

kropa ciebie mam prawie na co dzień razz

A co ty dostalas ( to moze ci powiem :] )
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6396 6397 6398 6399 6400 6401 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games