|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:13 am
Labudziak Akiko Tamashii Labudziak Akiko Tamashii hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink a ja wyleguje sie na krzesle, przed kompem, czytaj�c mangi i s�uchaj�c muzyki XD moi bracia zaczeli wlasnie ogladac "Gdzie jest Nemo" stare wspu�czuje.. moi starzy s�uchaj� nonstop kolend.. XD zwariowac mozna, gdy sie s�yszy ca�y czas to samo, tylko, �e w innym wykonaniu -_- nehe u mnie takich problemów nie ma razz siedze sobie w pokoju słucham Guano Apes heart luuuz razz pa Vykk *macha, śle kisska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:17 am
M-Teen Labudziak Akiko Tamashii Labudziak Akiko Tamashii hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink a ja wyleguje sie na krzesle, przed kompem, czytaj�c mangi i s�uchaj�c muzyki XD moi bracia zaczeli wlasnie ogladac "Gdzie jest Nemo" stare wspu�czuje.. moi starzy s�uchaj� nonstop kolend.. XD zwariowac mozna, gdy sie s�yszy ca�y czas to samo, tylko, �e w innym wykonaniu -_- nehe u mnie takich problemów nie ma razz siedze sobie w pokoju słucham Guano Apes heart luuuz razz pa Vykk *macha, śle kisska* papa Vykk Guano Apes mmm~ ^_^ ja nic nie slucham bo sie nasluchalam juz, a pozatym tv mam kilka cm odemnie na ktorym to wlasnie bracia ogladaja @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:20 am
TYLKO 22 eek ciebie chyba pofyrtała ona poiwe TYLKO ja już mam 9 to ja powinnam powiedzieć ze mam tylko!!! stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:22 am
M-Teen TYLKO 22 eek ciebie chyba pofyrtała ona poiwe TYLKO ja już mam 9 to ja powinnam powiedzieć ze mam tylko!!! stressed xp xp xd no to masz bardzo malo, ale ja mam tylko 22 :/ ,a ja sobie wyznaczylam za cel miec 27
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:29 am
ehe.. sweatdrop super.. z mila chcecia chcialabym dostac jakiegos trunka albo cokolwiek.. gaia sie pieprzy gonk gonk gonk wolnooo łazi aaaaa!!!!!! gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:36 am
ok skanuje to pudło.. może jak sie zeskanuje i posuuwa śmiecie bedzie szybcije chodizło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:50 am
ja tak tylko na chwylke zycze wyszstkim wesolych swiat moi przyjaciele biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:06 am
ja tez wam zycze wszystkiego co było powiedziane, i wszystkiego co nie było powiedziane!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:09 am
no ja jestem biggrin biggrin biggrin biggrin nie wystarczam ciii???? whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:12 am
Hehe ....niepowiem co dostalem ....XD ( Ale jedzonnko było dobre .. blaugh ) Heh.. stare jest tu ktos ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:17 am
DarkMud Hehe ....niepowiem co dostalem ....XD ( Ale jedzonnko było dobre .. blaugh ) Heh.. stare jest tu ktos ?? czemu.. pochwal sie co dostałas xp biggrin ja jestem biggrin kropa ciebie mam prawie na co dzień razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:19 am
a ja nic nie dostane -_______-
jak ja nie lubie swiat dobra:
]Wszystkiego najlepszego radosnych swiat ^_^''
mykam - - trzeba przygotowywa jedzonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:21 am
M-Teen DarkMud Hehe ....niepowiem co dostalem ....XD ( Ale jedzonnko było dobre .. blaugh ) Heh.. stare jest tu ktos ?? czemu.. pochwal sie co dostałas xp biggrin ja jestem biggrin kropa ciebie mam prawie na co dzień razz A co ty dostalas ( to moze ci powiem :] )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|