|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 8:44 am
DarkMud Labudziak Falcone DarkMud Ale sie tu durzo dzieje ..... -_- w koncu sa swieta wszyscy przy rodzinnym stole sweatdrop .. u mnie impreza jest ko?o 19 XD U mnie tez sie pewnie gdzies tag zacznie ...XD heh XD.. dobra spadam nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 8:44 am
DarkMud Heh...ciekawe co dostane ( pewnie puzzle lub plastelinke ....XD ) mnie straszą mikołajem stare pfff jakby on istniał cry buuuu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 8:45 am
Heh...morzna jeszcze spiewac.. :] ( O rodzinka orzyla, chyba musze juz isc, czesc wam ( Wesoluch swiąt ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 8:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 8:51 am
Dobra ja też lece... papa
Wesołych Świąt Życze WSZYSTKIM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:01 am
hmmm cicho.. sweatdrop
pa herubinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:05 am
hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:07 am
mam tylko 22 prezenty :/ musze jeszcze zdazyc jeszcze 6 uzbierac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:09 am
Akiko Tamashii hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink hmm mi tez straznie wsyztko woooolno łązi neutral no ale trudno sad hehe ja mam coś z 8 prezencików ^_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:13 am
oki ja jusz jestem po wigillii xd teraz ide na sieste i swietowanie ppapapapa wesolych swiat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:13 am
Labudziak Akiko Tamashii Labudziak Akiko Tamashii hehe, ja ciagle tu jestem ale wszystko mi wolno chodzi, no i lata w ta i w tamta ^^ no i licze prezenty (na gai) i spiewal wink a ja wyleguje sie na krzesle, przed kompem, czytaj?c mangi i s?uchaj?c muzyki XD moi bracia zaczeli wlasnie ogladac "Gdzie jest Nemo" stare wspu?czuje.. moi starzy s?uchaj? nonstop kolend.. XD zwariowac mozna, gdy sie s?yszy ca?y czas to samo, tylko, ?e w innym wykonaniu -_- moi sluchaja plyt ktore dostali i ogladaja jeszcze tv @_@ halas niezly sweatdrop mam dosyc....a ja siedze tu i tyje xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|