|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:38 am
łokiej ja ide pomagać (ale nadla tu bede razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:38 am
Lina-san Yumehayla *przytula i całuje^^...po czym patrzy podejrzliwie* ...Linuś kochanie, dlaczego masz taki pomarańczowy nos? Znowu piłeś... stare ? Ja nie.... *całuje go w czoło* ...na pewno...? *podejrzliwe spojrzenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:39 am
Akiko Tamashii ja tez uciekam!!! jeszcze tu przyjde Papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:40 am
cirilla-chan Yume czy w sygnturce to nei przypadkiem rysuneczek panny biEwi...? biggrin A i owszem, nawet podpisany^^...a cio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:40 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla *przytula i całuje^^...po czym patrzy podejrzliwie* ...Linuś kochanie, dlaczego masz taki pomarańczowy nos? Znowu piłeś... stare ? Ja nie.... *całuje go w czoło* ...na pewno...? *podejrzliwe spojrzenie* Nie wierzysz mi ? gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:42 am
Lina-san Yumehayla Lina-san Yumehayla *przytula i całuje^^...po czym patrzy podejrzliwie* ...Linuś kochanie, dlaczego masz taki pomarańczowy nos? Znowu piłeś... stare ? Ja nie.... *całuje go w czoło* ...na pewno...? *podejrzliwe spojrzenie* Nie wierzysz mi ? gonk crying Ależ skąd, po prostu się z tobą droczę...*evil smile z całuskiem w szyję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:45 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla Lina-san Yumehayla *przytula i całuje^^...po czym patrzy podejrzliwie* ...Linuś kochanie, dlaczego masz taki pomarańczowy nos? Znowu piłeś... stare ? Ja nie.... *całuje go w czoło* ...na pewno...? *podejrzliwe spojrzenie* Nie wierzysz mi ? gonk crying Ależ skąd, po prostu się z tobą droczę...*evil smile z całuskiem w szyję* jasne jasne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:49 am
witam wszystkich...co tam porabiacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:50 am
Vykk witam wszystkich...co tam porabiacie?? elo *wskakuje mu na plecy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:52 am
Muszę uciekać...papa Linuś^^...*przytulas*
Merry prezent everybody ^o^ !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:55 am
Yumehayla Muszę uciekać...papa Linuś^^...*przytulas* Merry prezent everybody ^o^ !!! *całuje na pozegnanie* pa pa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|