|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:25 am
Kamilka nox123 zaraz moja zonka przyjdzie na forum biggrin stare aha.....juz nie musisz odpowiadac na wczesniejessze pytanie sweatdrop Witam Witam jestem Falcone biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:27 am
Yumehayla Heyah ^o^ Raz jeszcze dzięki za rysunek^^... A właśnie, zobaczcie co dostałem 4laugh : sliczne ^o^Witamy Yume i jak Komputer juz naprawiony widze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp odczep sie ode mnie ok stare przeciez to ty wpuscilas ja do holu i to ona omal mnie nie zabila stare no to wywalcie ta wieworke na dwor.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Heyah ^o^ Raz jeszcze dzięki za rysunek^^... A właśnie, zobaczcie co dostałem 4laugh : sliczne ^o^nyo, rano jak to zobaczylam to zapisalam sobie na dysk i sie napalam na to xd whee SUGOI!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:29 am
Prinee Miss_Karina Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp odczep sie ode mnie ok stare przeciez to ty wpuscilas ja do holu i to ona omal mnie nie zabila stare no to wywalcie ta wieworke na dwor..... nie trza wink Aki a racja slicznusie xd i zapisalam tez na dysk mozna? i jeszcze jak znajde czas to narysuje ci Shavrusia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:29 am
Yumehayla Heyah ^o^ Raz jeszcze dzięki za rysunek^^... A właśnie, zobaczcie co dostałem 4laugh : sliczne ^o^mia! *Skacze na niego i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:32 am
Miss_Karina Prinee Miss_Karina Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp odczep sie ode mnie ok stare przeciez to ty wpuscilas ja do holu i to ona omal mnie nie zabila stare no to wywalcie ta wieworke na dwor..... nie trza wink Aki a racja slicznusie xd i zapisalam tez na dysk mozna? i jeszcze jak znajde czas to narysuje ci Shavrusia ^^hihi ja wczoraj na spotkaniu ze znajomymi narysowalam Shavrisa ^^ teraz tylko pokolorowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Heyah ^o^ Raz jeszcze dzięki za rysunek^^... A właśnie, zobaczcie co dostałem 4laugh : sliczne ^o^mia! *Skacze na niego i przytula* *przytula i całuje^^...po czym patrzy podejrzliwie* ...Linuś kochanie, dlaczego masz taki pomarańczowy nos? Znowu piłeś... stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ide sie kapac i zaraz mam z staruszkami wigilie ^^ do zobaczonka wieczorkiem wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:35 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla Heyah ^o^ Raz jeszcze dzięki za rysunek^^... A właśnie, zobaczcie co dostałem 4laugh : sliczne ^o^mia! *Skacze na niego i przytula* *przytula i całuje^^...po czym patrzy podejrzliwie* ...Linuś kochanie, dlaczego masz taki pomarańczowy nos? Znowu piłeś... stare ? Ja nie.... *całuje go w czoło*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:35 am
Miss_Karina ok ide sie kapac i zaraz mam z staruszkami wigilie ^^ do zobaczonka wieczorkiem wink 4laugh papa! wesolych swiat!;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:36 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Prinee no to wywalcie ta wieworke na dwor..... nie trza wink Aki a racja slicznusie xd i zapisalam tez na dysk mozna? i jeszcze jak znajde czas to narysuje ci Shavrusia ^^hihi ja wczoraj na spotkaniu ze znajomymi narysowalam Shavrisa ^^ teraz tylko pokolorowac whee Karina-jasne że można^^...btw muszę ci w końcu tą płytkę wysłać, ale ciągle rozmijam się z pocztą- -... Naprawdę^o^? Pokaż pokaż ^o^...i od Karinki też chcę ^o^...a wogóle to... Galeria Shavrisków XDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:37 am