|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:15 am
Yumehayla Hej tam, meri kurismasuuuuuuuuuuu ^o^ !!! hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:16 am
czyz ona niejest piekna??????? (niech ktos zaprzeczy a nasle na niego bande swiatecznych pingwinow ktore zabiora mu wszystkie prezety)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:17 am
Kamilka nox123 zaraz moja zonka przyjdzie na forum biggrin stare witaj zono noxa 3nodding *przytuuuuuuuul* wesolych świąt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:18 am
hehe no to problem rzowiazany Akiko ^^
a mi już chcieli wcisnąć coś.. ale boje sie.. dlatgeo wole to otworzyć po Wigilii razz bedzie mi bardziej miło ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:19 am
musze zmykac papatki i zycze WESOLYCH SWIAT ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:20 am
nox123 czyz ona niejest piekna??????? (niech ktos zaprzeczy a nasle na niego bande swiatecznych pingwinow ktore zabiora mu wszystkie prezety) stare maniak wszystkie dizewczyny na gai sa piekne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:20 am
M-Teen hehe no to problem rzowiazany Akiko ^^ a mi już chcieli wcisnąć coś.. ale boje sie.. dlatgeo wole to otworzyć po Wigilii razz bedzie mi bardziej miło ^^ co to za czasy gdzie dzieiom sie wciska prezenty razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:21 am
Delisa musze zmykac papatki i zycze WESOLYCH SWIAT ^^ papa i nawzajem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:21 am
zmykam .. jeszcze raz wesoolych świąt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:23 am
nox123 zaraz moja zonka przyjdzie na forum biggrin tak question a jaki bedzie miala nick question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:24 am
Heyah ^o^ Raz jeszcze dzięki za rysunek^^... A właśnie, zobaczcie co dostałem 4laugh : sliczne ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:25 am
Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp odczep sie ode mnie ok stare przeciez to ty wpuscilas ja do holu i to ona omal mnie nie zabila stare esh ale i to wybaczam ^^ bo sa swieta i trzeba wybaczac xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:25 am
Labudziak nox123 czyz ona niejest piekna??????? (niech ktos zaprzeczy a nasle na niego bande swiatecznych pingwinow ktore zabiora mu wszystkie prezety) stare maniak wszystkie dizewczyny na gai sa piekne wink moze i maniak ale jaki czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|