|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:08 am
O.o ... *przytuuuuuuuulas dla pingwinka* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:08 am
Labudziak Falcone Kukus wróciłem... cieszycie się? [szczerze w to wątpię ale zapytać zawsze można]cieszymy sie ze jestes i nie musisz w to watpic dziwne.. spory procent ludzi na gai ma dziwne humory XD e tam == jesss.... jak ja nie lubie swita..pod choinka leza dw aprezenty zadan dlka mnie ale i tak zaden nie przypomina gitary crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:09 am
witaj *przytuuulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:10 am
Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp ej no ale są świeta TRZEBA SIAĆ MIŁOSIERDZIE!!!! a ta ja bedzie zaskarzac!!! razz xp sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj *przytuuulas* 4laugh witaj lethii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz moja zonka przyjdzie na forum biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:12 am
nox123 zaraz moja zonka przyjdzie na forum biggrin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:14 am
Labudziak Lina-san e tam == jesss.... jak ja nie lubie swita..pod choinka leza dw aprezenty zadan dlka mnie ale i tak zaden nie przypomina gitary crying pociesz sie tym, ?e ja tez nic nie dostane (niewarzne dlaczego xd ) ja tez nie wiem czy cos dostane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamilka nox123 zaraz moja zonka przyjdzie na forum biggrin stare o juz przyszla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp ej no ale są świeta TRZEBA SIAĆ MIŁOSIERDZIE!!!! a ta ja bedzie zaskarzac!!! razz xp sweatdrop 3nodding zastanowie sie, ale nie dlatego ze sa sieta i bla bla bla...ale dlatego ze ja lubie ^^ ja tez nic nie dostane na swieta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej tam, meri kurismasuuuuuuuuuuu ^o^ !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:15 am
Yumehayla Hej tam, meri kurismasuuuuuuuuuuu ^o^ !!! 4laugh *przytuuuuuuulas* witaj Yumciu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|