|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:58 am
wróciłem... cieszycie się? [szczerze w to wątpię ale zapytać zawsze można]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:59 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii kyaaaaaaaaaaaa!!! eek nic ci sie nie stalo!!!*kuca przy wiewiorce i bierze ja w dlonie* jak moglas Karina jej to zrobic crying moja wewioreczka kochana *idzie z nia na kanape nie zwracajac uwagi na lezaca Karine* =_= wielkie dzieki jesli tak to ja ide stad w ciemna noc *potrzasa wiewiorka...nic* zabilas mi wiewiorke gonk oskarze cie o morderstwo! crying no wiecie co razz tutaj wigilia a wy wiewiorki zabijacie.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jak myslicie co tam moze byc???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh .. wesolych świąt whee 4laugh 'skok na lethiel' xd xd xd whee heart whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:00 am
Kukus wróciłem... cieszycie się? [szczerze w to wątpię ale zapytać zawsze można]cieshu sie baaaaaaardzoooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee whee wesolych świat kukusiku *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:00 am
Kukus wróciłem... cieszycie się? [szczerze w to wątpię ale zapytać zawsze można]cieszymy sie ze jestes i nie musisz w to watpic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:01 am
Sayokun Lethiel witajcie 4laugh .. wesolych świąt whee 4laugh 'skok na lethiel' xd xd xd whee heart whee heart *przytuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:02 am
Kukus wróciłem... cieszycie się? [szczerze w to wątpię ale zapytać zawsze można]ja sie dzisiaj ciesze ze wszystkiego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:03 am
Falcone Kukus wróciłem... cieszycie się? [szczerze w to wątpię ale zapytać zawsze można]cieszymy sie ze jestes i nie musisz w to watpic dziwne.. spory procent ludzi na gai ma dziwne humory XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:04 am
biggrin *rzuca sie na kukusa* ja sie ciesze wink ^________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:04 am
czesc Kukus czesc Lethi :]
*bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:06 am
Akiko Tamashii czesc Kukus czesc Lethi :] *bierze wskrzeszona wiewiorke w rece* kyaaaaaaaaaaa! whee ona zyje *skaczac z nia po pokoju*...oskarze Kari o probe morderstwa stare xp *przytuuuuul* whee *glasq glasq wiwiooreczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|