|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:26 am
M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil a o ktorej jest wigilia na Gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:28 am
M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil choinka jest juz dawno stare *wskazuje na ładnie ozdobione drzewko stojące pośrodku pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:28 am
Falcone nie obrazicie sie jak nie spedze swiat z wami........... ale ja nie znosze swita...........ide se naruta obejrzec..... dlaczego crying zrub to dla mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:30 am
Akiko Tamashii M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil taaaak! blaugh xd crying a miałam dać ci dotacje crying SKORO TAK CHCECIE SWIAT NA GILDII WCALE NIE MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!! evil crying scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:32 am
herubinek SAyo... te prezęty to już dawno powinnieneś dać komuś... ja dałem Delisie I Karinie whee niooo whee ale dopiero jutro moge otworzyc sweatdrop Martuś, choinka była ubrana juz wczoraj, ubierala ja Sei przy pomocy Fifi a ja wysprzatalam juz wszystko spokojnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:33 am
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil taaaak! blaugh xd crying a miałam dać ci dotacje crying SKORO TAK CHCECIE SWIAT NA GILDII WCALE NIE MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!! evil crying scream uspokoj sie, wszyscy sie cieszą ze tak wszystko przygotowujesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:34 am
Miss_Karina herubinek SAyo... te prezęty to już dawno powinnieneś dać komuś... ja dałem Delisie I Karinie whee niooo whee ale dopiero jutro moge otworzyc sweatdrop Martuś, choinka była ubrana juz wczoraj, ubierala ja Sei przy pomocy Fifi a ja wysprzatalam juz wszystko spokojnie whee wiesz jeszcze Leti ubierła choinke jakis czas temu pamietam bo wieszała gwaizdke na czubku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:34 am
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil taaaak! blaugh xd crying a miałam dać ci dotacje crying SKORO TAK CHCECIE SWIAT NA GILDII WCALE NIE MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!! evil crying scream sweatdrop no ja tylko zartowalam, juz ide po choinke *bierze swoj czarny plaszcz w biegu i juz jej nie ma*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:36 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak *patrzy na wired* ok *kroi do?c uwarznie ogurki* au捊*skaleczy? sie stare * *yuki os?upia?a , patry wyg?odniale na krew sp?ywaj?c? z jego palca * .... * powoli ?apie jego rꫥ i ... zaczyna liza株 ejjjj redface xd *niezwraca uwagi na jego jęki i zlizuje krew dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karina : *uśmiecha sie sredecznie* dziękuje *wzdycha*
kropke: ty za to nic nie robisz neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Miss_Karina herubinek SAyo... te prezęty to już dawno powinnieneś dać komuś... ja dałem Delisie I Karinie whee niooo whee ale dopiero jutro moge otworzyc sweatdrop Martuś, choinka była ubrana juz wczoraj, ubierala ja Sei przy pomocy Fifi a ja wysprzatalam juz wszystko spokojnie whee wiesz jeszcze Leti ubierła choinke jakis czas temu pamietam bo wieszała gwaizdke na czubku xp hm, to nie bylo mnie wtedy chyba sorry ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:37 am
Lina-san Miss_Karina herubinek SAyo... te prezęty to już dawno powinnieneś dać komuś... ja dałem Delisie I Karinie whee niooo whee ale dopiero jutro moge otworzyc sweatdrop Martuś, choinka była ubrana juz wczoraj, ubierala ja Sei przy pomocy Fifi a ja wysprzatalam juz wszystko spokojnie whee wiesz jeszcze Leti ubierła choinke jakis czas temu pamietam bo wieszała gwaizdke na czubku xp 3nodding a otem sei ubierala jeszcze jedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|