|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:20 am
Labudziak kropka Akiko Tamashii jakies rzeczy swiateczne ;] naprawde????????? whee to sprzedam to czym pr�dzej, puki to cos b�dzie jeszcze cos warte -_- ja nie sprzedaje biggrin dostalam za darmo więc trzymam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:21 am
Nyu=^_^= Tata paczki z prezentami zostawił w przedpokoju, az mnie korci by zaglądnąc co w nich jest whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a kiedy my dajemy prezenty wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh nie mam nerwow niajpierw nie moge sie dobic a potem jak sie dobilem to musze spadac...mam dosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:23 am
Labudziak a z tego czegos zrobimy "kaiecznice " /nie pytajcie co to jest, przedchwila wym,y?li?em XD/ teraz zrobimy jakąs surówke , ty pokrój ogórki a ja sałate pekinską biggrin tylko sie nie skalecz : biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:24 am
nie obrazicie sie jak nie spedze swiat z wami........... ale ja nie znosze swita...........ide se naruta obejrzec.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:24 am
trudno stare mam to gdzies !!!
zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach*
ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:25 am
SAyo... te prezęty to już dawno powinnieneś dać komuś... ja dałem Delisie I Karinie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:25 am
Nie mam nic ciekawego więc wracam do rysowania ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil xp w gildii juz sa ubrane 2 choinki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen trudno stare mam to gdzies !!! zayka ponownie oczy, robi smienze ruchy rekami i mówi hmm po niememu - usta sie ruszaja- a stoły wiruje w powietrzu kilka kołłek nagle w samym srodku rozstawione sa, palce wsakzujace kierowane sa nadoł kilkakrotnie, stoly na ziemi, krzesła zaczely je oplatac pod wpływem ruchów ramion do przedu* uhmmmm xp * 3 ruchy nadgarstkami - obrusy juz sa na stolach* ałaicik moje palce sweatdrop ale przynajmniej jakos to wyglada.. JESZCZE NIE ZANLEŹLIŚCIE CHOINKI ANI ZADNYCH OZDÓB!? CZY JA WSYZTKO MUSZE ROBIC SAMA!!! scream stare evil taaaak! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|