|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:13 am
Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day czyli za 12 godzin ? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:14 am
wired_Yuki Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day czyli za 12 godzin ? crying no nic to chociasz zrobimy wigilie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:14 am
wired_Yuki Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day czyli za 12 godzin ? crying oj wytrzymacie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:15 am
wired_Yuki Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day czyli za 12 godzin ? crying o kurde nie wiem czy wytrzymam 12 godzin biggrin : biggrin biggrin jak myślicie co tam będzie?!?!?!!??! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:15 am
Labudziak *patrzy na wired, patrzy na jeszcze ruszaj?cego sie karpia i bardzo prezyzyjnie.... wali nozem na oslep, by zabbic karpia XD * *łapie za ręke laba *nietrafiłeś , daj , pomoge ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:16 am
crying nie moge nic znaleźć sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day tak tez myslalam, prezenty u nich zawsze w boze naroszenie sie otwiera xp ! aha xd xd ale i tez jutro otwieramy lisciki ^^ jeeee xd jesli bedzie trzeba wytrzymam spokojnie do jutra wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka wired_Yuki Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day czyli za 12 godzin ? crying o kurde nie wiem czy wytrzymam 12 godzin biggrin : biggrin biggrin jak myślicie co tam będzie?!?!?!!??! xp jakies rzeczy swiateczne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:17 am
Akiko Tamashii jakies rzeczy swiateczne ;] naprawde????????? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:19 am
Labudziak jak nie trafi?em!!!!?? *bierze m-4 strzela strzela.. i. karp zniknol XD, zamiast niego zosta?o..czerone..cos* wirdus kotku ..co ja zrobi?em ?le? crying mowiłam ze ci pomoge stressed 3nodding *wyciąga z lodowki gotowego karpia* 3nodding niema to jak karp z biedronki biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:20 am
kropka Akiko Tamashii jakies rzeczy swiateczne ;] naprawde????????? whee nie, dzieci stare xd a co moze byc w swieta i w prezentach swiatecznych? tylko cos siatecznego ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|