|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:05 am
herubinek OK światełka zostawcie mi... *Herubinka spowiał płomień* Muahahaha *wystawia ręce do przodu, i koncentruje się* *Z jego rąk zaczynają wylatywać światełka kolorowe niczym świetliki, krążąc po gildi nadają ciekawy, ciepły i wesoły nastrój* whee ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
można zbierać prezenty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:06 am
wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:07 am
faktycznie...mozna spiewac eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:08 am
Labudziak * bierze do rꫩ nu?.. patrzy na wired....* to ja sie zam꠫arpiem XD masz pomagać! niemarudz biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:10 am
wired_Yuki herubinek OK światełka zostawcie mi... *Herubinka spowiał płomień* Muahahaha *wystawia ręce do przodu, i koncentruje się* *Z jego rąk zaczynają wylatywać światełka kolorowe niczym świetliki, krążąc po gildi nadają ciekawy, ciepły i wesoły nastrój* whee ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin ja włąsnie suzka n jakiegos czarodziejksiego hata bo mi potrzebny do przygtowań!!! ej kto ma zbyteczna choinke?? bo bombki sa zdaje sie gdzies w szufladach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:10 am
Sayokun wired_Yuki ślicznie ( a kto powiedział zę mozna otworzyc prezenty o 15? jakos probowałam i sie niedda sad sweatdrop ) ale wigilia ma byc biggrin O.o ale prezenty mozna otwierac dopiero jutro - boxing day tak tez myslalam, prezenty u nich zawsze w boze naroszenie sie otwiera xp !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:11 am
*wsilzguje sie po cichu wskakuje an swoj fotelik na suficie i zaczyna przygladac sie wszytkim po chwili nie wytrzymuje i pyta*co robicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:12 am
juz jestem biggrin biggrin biggrin wiecie, ubrałam nawet choinke... m-teen co za zmiany wink nieźle nieźle niach niach niach biggrin biggrin biggrin :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:13 am
Vykk *wsilzguje sie po cichu wskakuje an swoj fotelik na suficie i zaczyna przygladac sie wszytkim po chwili nie wytrzymuje i pyta*co robicie?? ja spiewam koledy ^^- i czekam na chinke zeby ja przystroic czesc Vykk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|