|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:54 am
cos mi dzis gaia wolno chodz xp prawie wszystko gotowe biggrin i czekam na gaiowa wigilie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:55 am
^^ nyo gaia kolejny raz dala mi pink linka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:57 am
M-Teen Labudziak wired_Yuki M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin z kad ty to wszystko wiesz? XD uhm.. yuki zapodała pomysł zrobienie wigilii na gildii ^^ *robi smiesnzy ruch palcem* okej trzeba wymyślic skąd obrus.. jak ma on wygladac??? obros pozostawiam tobie biggrin aha , to niebedzie ppunktualnie 15 bo na gai jest teraz 11.52 wiec punktualnie o 15 prezentow otworzyc chyba nibedzie mozna biggrin tylko kilka minut pozniej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:58 am
wired_Yuki M-Teen Labudziak wired_Yuki M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin z kad ty to wszystko wiesz? XD uhm.. yuki zapodała pomysł zrobienie wigilii na gildii ^^ *robi smiesnzy ruch palcem* okej trzeba wymyślic skąd obrus.. jak ma on wygladac??? obros pozostawiam tobie biggrin aha , to niebedzie ppunktualnie 15 bo na gai jest teraz 11.52 wiec punktualnie o 15 prezentow otworzyc chyba nibedzie mozna biggrin tylko kilka minut pozniej biggrin ale na gai szybciel leci czas ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:00 am
miło mi , zaraz zaczynamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:03 am
OK światełka zostawcie mi...
*Herubinka spowiał płomień*
Muahahaha
*wystawia ręce do przodu, i koncentruje się*
*Z jego rąk zaczynają wylatywać światełka kolorowe niczym świetliki, krążąc po gildi nadają ciekawy, ciepły i wesoły nastrój*
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no do niech ktos idzie po choinke to ja ubiore!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
-_- fajnie ze ktos mnie zauwazyl............to nara ide se bumpowac na questcie...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:04 am
Falcone -_- fajnie ze ktos mnie zauwazyl............to nara ide se bumpowac na questcie........... :[ zostan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zabiore sie za stoły "| * zamyka oczy, myśli i cięzkow zfdycha.. podnois rece, 2 palce wskazujace unosza sie, płynny ruch w kształcie litery u 2x... pojawiaja sie obrusy w kolorze zciemnozielonym, czerwonym, i białym ze złotymi gwiazdami* okej mysle ze obrusy sie poobaja aha byłąbymz apomniała CHOINKI NIE MAMY!!!!! zarz ja hmm wyczrauje ten tgeo razz tylko musze znaleźć czapke czraodziejksa!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone -_- fajnie ze ktos mnie zauwazyl............to nara ide se bumpowac na questcie........... Falcon, wredny gdzie tyłek ruszasz...??? scream Bądź grzeczny i won tu spowrotem, zara wigilia. (jak nie to ci płomyczkiem dupke przypalę xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|