|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:40 am
*zuca sie i scisga go* helo , mmerry x-mas !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:42 am
sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:47 am
za niecałe 15 min mozna otworzyc prezenty exclaim exclaim exclaim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:48 am
M-Teen za niecałe 15 min mozna otworzyc prezenty exclaim exclaim exclaim whee skąd wiesz?? eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:48 am
M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:49 am
wired_Yuki M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin z kad ty to wszystko wiesz? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:49 am
wired_Yuki M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin no to fantastycznie ^^ *idzie zamóic sobie pokój* okej ja zamówie pokój a późnije przechomikuje tam swoje zapasy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:51 am
Labudziak wired_Yuki M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin z kad ty to wszystko wiesz? XD bo to był moj pomysł , mowiłam im , niektorzy usłyszeli , a niektorzy chyba nie , ale mam nadzieje ze tak pochwalono mnie nawet za moj genialny pomysł 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:52 am
gonk eek surprised
Ide przystroić swoje Pandemonium... .
*schnell, schnell!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:52 am
Labudziak wired_Yuki M-Teen sweatdrop yuki po raz nty sie pytam co z wigilia!!!! no wiec , niewiem jak uzgodnilismy , ale chyba o 15 zrobimy taką gildową wigilie , otworzymy prezenty itp , zjemy wigilijną kolacyjke pospiewamy itp biggrin z kad ty to wszystko wiesz? XD uhm.. yuki zapodała pomysł zrobienie wigilii na gildii ^^ *robi smiesnzy ruch palcem* okej trzeba wymyślic skąd obrus.. jak ma on wygladac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|