|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:03 am
M-Teen herubinek kropka ej ludziki, a której zasiadacie do wigili??? Jak zaświeci gwiazdka xp kiedy mnie zawołają razz to sie jeszcze zobaczy...puki co sie tym nie rpzejmuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:06 am
Labudziak kiedy b�de g�odny stare pujde sie naje�c, wzi�s� to co moje. i na kompa XD jenny szczere!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:06 am
lol.. tajniacki powroot ninja .. pakooje prezenty rodzince whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:08 am
Włącze sobie The rain... Vykk mnie po prsotu refrebn hipnotyzujeswoją melodią... *marzy* uhmmmmm ^____________^ ]
Labudzika: kiedy bede głodny? eek buhahahahaha blaugh blaugh blaugh blaugh
ej herubinek kazałi ci juz te szarlotke piec? blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:08 am
*przynosi całą blache ciasta* chce ktoś sprobowaC????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:10 am
M-Teen Włącze sobie The rain... Vykk mnie po prsotu refrebn hipnotyzujeswoją melodią... *marzy* uhmmmmm ^____________^ ] Labudzika: kiedy bede głodny? eek buhahahahaha blaugh blaugh blaugh blaugh ej herubinek kazałi ci juz te szarlotke piec? blaugh blaugh blaugh blaugh NIe ale khroooszonkę... 4laugh whee Takie cuś z orzechami i rodzynkami, cholernie sie łąmie tzn kruszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:10 am
kropka *przynosi całą blache ciasta* chce ktoś sprobowaC???? *zaglada ciekawe nad aromatycznym zapachem* a co to za ciasto (byle nie z dyni gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:13 am
M-Teen kropka *przynosi całą blache ciasta* chce ktoś sprobowaC???? *zaglada ciekawe nad aromatycznym zapachem* a co to za ciasto (byle nie z dyni gonk ) z jabłkami, orzechami i rodzynkami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:15 am
kropka M-Teen kropka *przynosi całą blache ciasta* chce ktoś sprobowaC???? *zaglada ciekawe nad aromatycznym zapachem* a co to za ciasto (byle nie z dyni gonk ) z jabłkami, orzechami i rodzynkami biggrin ty se pieczesz ciasto a bartuu załamany : badaj se jego pois szkoda ze mu sie nie podoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:16 am
oki worcilem o czym tam gawozycie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:17 am
Vykk oki worcilem o czym tam gawozycie?? praktycznie to o niczym biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:18 am
M-Teen ty se pieczesz ciasto a bartuu załamany : badaj se jego pois szkoda ze mu sie nie podoba ^^trudno, walić to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|