Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6376 6377 6378 6379 6380 6381 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:50 am

Labudziak
kropka
Vykk
M-Teen
*wchodzi* łokiej już jestem, włoski mokre, cała pachniuteńka nah anh ^^ co ustaliliście w związku z wigilią? xp wink
witaj M-teen a co niby mialobyc ustalone??

no wlasnie cos tam czytalam ze ma byc wigilia... biggrin o ktorej???

ja tam o niczym nie wiem -_-
a na gai by³em wczoraj prawie do 24 -_-
ja do 4.30 rano i tez nic nie wiem...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:50 am

Vykk
kropka
Już wrocilam, musiała choinke rozkładać, a teraz zbieram zamówienia, kto mi ją przyjdzie ubrać biggrin biggrin biggrin

witaj..ja na pewno nie pomoge bo swojej nie ubralem i chyba nie ubiore bo tacie nie chce sie schodzic do komorki po choike i bombek szukac...

u mnie też jest to samo... i zawsze są poszukiwania bombek, bo nikt nigdy nie wiem gdzie one są biggrin biggrin biggrin biggrin

kropka

Labudziak

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:51 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:52 am

M-Teen

kropka

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:52 am

M-Teen
kropka
Już wrocilam, musiała choinke rozkładać, a teraz zbieram zamówienia, kto mi ją przyjdzie ubrać biggrin biggrin biggrin
dopiero eek eek eek moja juz stoi od niedizeli blaugh ej dupas.. bartuu sie loguje na gaie i biedaczyna nie wie jak weź mu pom�z bo ja z nim nie daje rady razz

juz lece na pomoc biggrin wlaze na GG...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:54 am

Ej przestancie dawać te boxy na sygnaturki- jesteście chamscy, w ciągu całego swojego życia na gaii niedostałem żadnego pink i blueboxa... crying

Dobijacie mnie tym... sad

Makaveli 2pac

kropka

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:55 am

herubinek
Ej przestancie dawać te boxy na sygnaturki- jesteście chamscy, w ciągu całego swojego życia na gaii niedostałem żadnego pink i blueboxa... crying

ahahhaha biggrin biggrin biggrin biedaczyna... to jest fajne, i robi ludzi w konia! biggrin
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:55 am

kropka

powiedzial że on to 'pierdoli' biggrin cały bartoo

M-Teen

kropka

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:56 am

ej ludziki, a której zasiadacie do wigili???
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:57 am

kropka
M-Teen
kropka
dopiero eek eek eek moja juz stoi od niedizeli blaugh ej dupas.. bartuu sie loguje na gaie i biedaczyna nie wie jak weź mu pom�z bo ja z nim nie daje rady razz

kto potrzebuje pomocy??moze i ja jakos pomoge mog gg to 3320200 w razie potrzeby dobijac sie

Vykk

Labudziak

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:57 am

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:58 am

kropka
herubinek

ahahhaha biggrin biggrin biggrin biedaczyna... to jest fajne, i robi ludzi w konia! biggrin
mowiac o paczkach gaiowych kropuś, wczoraj dostałam blu boxa i trunka biggrin trunka sprzedałam, kupiłam blu boxa w ktorym byly kajdanki, kajdanki sprzedałam no i uhm.. smile dostałam blu boxa razz nahaha xp blaugh wink

M-Teen

Makaveli 2pac

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 4:58 am

kropka

Jak zaświeci gwiazdka xp
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 5:00 am

M-Teen

mowiac o paczkach gaiowych kropuś, wczoraj dostałam blu boxa i trunka biggrin trunka sprzedałam, kupiłam blu boxa w ktorym byly kajdanki, kajdanki sprzedałam no i uhm.. smile dostałam blu boxa razz nahaha xp blaugh wink

dobra... zazdroszcze ci biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : biggrin buahahhahahahha biggrin biggrin

kropka

M-Teen

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 5:02 am

herubinek
kropka

Jak zaświeci gwiazdka xp
kiedy mnie zawołają razz
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6376 6377 6378 6379 6380 6381 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games