|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:32 am
Christoff_Gangrell wired_Yuki Wodzu Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying Ta o de mnie z siga to Jam, nia mozna wstawic combosa nawet do 130 ciosow... biggrin A i glosik ma sliczny [mlask] ja zazwyczaj gram DIZZY lub MAY biggrin lubie grac niewinna dziewczyną biggrin Ja Baiken, Chipp, Jam,Głownie nimi Ale umiem coś każdym wiecej lub mniej.... Dobra bede sie powolu rzegnał.... crying wesołych świąt...narka panowie z waszeg miasta...gdziekolwiek ono jest i jakkolwiek sie nazywa... Labudziakl czy ty musisz ciagle krakac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:35 am
Vykk Labudziakl czy ty musisz ciagle krakac razz taki juz jestem XD dmucham na zimne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:36 am
herubinek Witam- ej słuchajcie- można już otwierać prezęty??? xp nie wiem sam sprawdz i daj znac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:37 am
Labudziak Vykk Labudziakl czy ty musisz ciagle krakac razz taki juz jestem XD dmucham na zimne xd dobry pomsyl ale nie chce mi sie siedziec i szukac moich poprzednich postow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:38 am
*wchodzi* łokiej już jestem, włoski mokre, cała pachniuteńka nah anh ^^ co ustaliliście w związku z wigilią? xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:43 am
M-Teen *wchodzi* łokiej już jestem, włoski mokre, cała pachniuteńka nah anh ^^ co ustaliliście w związku z wigilią? xp wink witaj M-teen a co niby mialobyc ustalone??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:46 am
Już wrocilam, musiała choinke rozkładać, a teraz zbieram zamówienia, kto mi ją przyjdzie ubrać biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:47 am
Vykk M-Teen *wchodzi* łokiej już jestem, włoski mokre, cała pachniuteńka nah anh ^^ co ustaliliście w związku z wigilią? xp wink witaj M-teen a co niby mialobyc ustalone?? nie wiem.. mówili ze chcha zrobic biggrin ja chce sie przylaczyc, tylko nie wiem co i jak! whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:47 am
Vykk M-Teen *wchodzi* łokiej już jestem, włoski mokre, cała pachniuteńka nah anh ^^ co ustaliliście w związku z wigilią? xp wink witaj M-teen a co niby mialobyc ustalone?? no wlasnie cos tam czytalam ze ma byc wigilia... biggrin o ktorej???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:48 am
kropka Już wrocilam, musiała choinke rozkładać, a teraz zbieram zamówienia, kto mi ją przyjdzie ubrać biggrin biggrin biggrin witaj..ja na pewno nie pomoge bo swojej nie ubralem i chyba nie ubiore bo tacie nie chce sie schodzic do komorki po choike i bombek szukac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:49 am