|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:22 am
Vykk Wodzu cirilla-chan wired_Yuki Wodzu wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mowisz o ggxx?? mam to na pieca nom . pikne , jaka postacią najczesciej? ja etz chce te gre crying Chciec to muc, pamietaj.. biggrin Przyjedz do mnie a dostaniesz.. biggrin to moze udostepnisz szerszej publice tzn. zaprowadzisz wymiane wysylkowa?? Ja tesh to mam jakby ktoś pytał.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:23 am
Christoff_Gangrell Ja tesh to mam jakby ktoś pytał.... blaugh cytaty ludzie! cytaty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:24 am
Wodzu Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying Ta o de mnie z siga to Jam, nia mozna wstawic combosa nawet do 130 ciosow... biggrin A i glosik ma sliczny [mlask] ja zazwyczaj gram DIZZY lub MAY biggrin lubie grac niewinna dziewczyną biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:25 am
powracam pomiedzy sprzataniem ;P
wodzu masz za szeroka sygnaturke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Christoff_Gangrell Ja tesh to mam jakby ktoś pytał.... blaugh cytaty ludzie! cytaty! oj tam siweta sa pozowl sobie an odrobine luzu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Christoff_Gangrell Ja tesh to mam jakby ktoś pytał.... blaugh cytaty ludzie! cytaty! redface sorasy zagoniłem sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying Ta o de mnie z siga to Jam, nia mozna wstawic combosa nawet do 130 ciosow... biggrin A i glosik ma sliczny [mlask] no i jeszcze faustem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Labudziak Christoff_Gangrell Ja tesh to mam jakby ktoś pytał.... blaugh cytaty ludzie! cytaty! oj tam siweta sa pozowl sobie an odrobine luzu.. ja tam nic wam zrobic nie moge.. ale jak by to omega widziala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:26 am
Labudziak Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying o jakiej grze mowa? guilty gear xx wolal bym jak by ktos przyjechal tu do nas.. biggrin a nie bede sie bawil w wysylanie.. biggrin ale jak cos to mozna by pomyslec, oczywiscie dla waskeig grona znajomych z gildii.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:27 am
Sayokun powracam pomiedzy sprzataniem ;P wodzu masz za szeroka sygnaturke sweatdrop hejka sayo wodzu do was czyli gdzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Labudziak Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying o jakiej grze mowa? guilty gear xx wolal bym jak by ktos przyjechal tu do nas.. biggrin a nie bede sie bawil w wysylanie.. biggrin ale jak cos to mozna by pomyslec, oczywiscie dla waskeig grona znajomych z gildii.. razz czyli i.. mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Wodzu Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying Ta o de mnie z siga to Jam, nia mozna wstawic combosa nawet do 130 ciosow... biggrin A i glosik ma sliczny [mlask] no i jeszcze faustem biggrin faustem to poprostu czysty obled jest grac, ale w 2 mu glos powalili.. razz Lecem.. papa i wesolych swiat wszystkim!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:28 am
Labudziak Vykk Labudziak Christoff_Gangrell Ja tesh to mam jakby ktoś pytał.... blaugh cytaty ludzie! cytaty! oj tam siweta sa pozowl sobie an odrobine luzu.. ja tam nic wam zrobic nie moge.. ale jak by to omega widziala... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:28 am
wired_Yuki Wodzu Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying Ta o de mnie z siga to Jam, nia mozna wstawic combosa nawet do 130 ciosow... biggrin A i glosik ma sliczny [mlask] ja zazwyczaj gram DIZZY lub MAY biggrin lubie grac niewinna dziewczyną biggrin Ja Baiken, Chipp, Jam,Głownie nimi Ale umiem coś każdym wiecej lub mniej.... Dobra bede sie powolu rzegnał.... crying wesołych świąt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|