|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:08 am
witam wszystkich...rzeczywiscie fajny sig Wodzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:09 am
[ Kaku ] wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mhm.. gdyby ta dziewczyna naprawde tak kogos kopnela, to zlamalaby sobie noge w 2 miejscach..ale za to fajnie wyglada wink witam wszystkich. ave biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:10 am
wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mowisz o ggxx?? mam to na pieca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:12 am
Christoff_Gangrell wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 A my wodzem mamy na Kompach..... super jest.. tylko klawiatura moze nieprzeżyć.... xp tez miałam na kompie i gralam w to ciągle , pikne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:13 am
Vykk witam wszystkich...rzeczywiscie fajny sig Wodzu... spasiba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:13 am
Wodzu wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mowisz o ggxx?? mam to na pieca nom . pikne , jaka postacią najczesciej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:14 am
wired_Yuki Christoff_Gangrell wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 A my wodzem mamy na Kompach..... super jest.. tylko klawiatura moze nieprzeżyć.... xp tez miałam na kompie i gralam w to ciągle , pikne oczywiscie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:15 am
wired_Yuki Wodzu wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mowisz o ggxx?? mam to na pieca nom . pikne , jaka postacią najczesciej? ja etz chce te gre crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan wired_Yuki Wodzu wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mowisz o ggxx?? mam to na pieca nom . pikne , jaka postacią najczesciej? ja etz chce te gre crying Chciec to muc, pamietaj.. biggrin Przyjedz do mnie a dostaniesz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:18 am
Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying o jakiej grze mowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:19 am
Vykk hajeka labudziak circilkla nie ty jedna... crying Ta o de mnie z siga to Jam, nia mozna wstawic combosa nawet do 130 ciosow... biggrin A i glosik ma sliczny [mlask]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:19 am
Wodzu cirilla-chan wired_Yuki Wodzu wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mowisz o ggxx?? mam to na pieca nom . pikne , jaka postacią najczesciej? ja etz chce te gre crying Chciec to muc, pamietaj.. biggrin Przyjedz do mnie a dostaniesz.. biggrin to moze udostepnisz szerszej publice tzn. zaprowadzisz wymiane wysylkowa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|