|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:56 am
dobra ja juz spadam przytulaski dla wszytkich pan whee wroce jak bedzie mozna prezenty otwierac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:57 am
cirilla-chan wrociłam, stroilam choineczke po co wogule ubierać choinke... i tak bedzie trzeba ją rozebrać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bede pozniej, bo musze pomoc w koncowych przygotowaniach do swiat whee papusie (moze bede o 15 wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:58 am
Ozzwald cirilla-chan wrociłam, stroilam choineczke po co wogule ubierać choinke... i tak bedzie trzeba ją rozebrać... bo to tradycja ^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:59 am
Wodzu ja mam 163 w sumie.. razz widzę ze masz w sygnaturce gościówe z guilty gear biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:59 am
cirilla-chan Ozzwald cirilla-chan wrociłam, stroilam choineczke po co wogule ubierać choinke... i tak bedzie trzeba ją rozebrać... bo to tradycja ^^ biggrin może i to jakiś argumen, ale do mnie nie przemawia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:00 am
Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:00 am
Ozzwald cirilla-chan Ozzwald cirilla-chan wrociłam, stroilam choineczke po co wogule ubierać choinke... i tak bedzie trzeba ją rozebrać... bo to tradycja ^^ biggrin może i to jakiś argumen, ale do mnie nie przemawia... trudno nie wiszystkim to musi pasowac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:03 am
Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:04 am
Prezenty nie znikna jak bede je odpakowywac jutro na przyklad??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:07 am
Wodzu Prezenty nie znikna jak bede je odpakowywac jutro na przyklad?? nie powinny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:07 am
wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 mhm.. gdyby ta dziewczyna naprawde tak kogos kopnela, to zlamalaby sobie noge w 2 miejscach..ale za to fajnie wyglada wink witam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:08 am
wired_Yuki Wodzu Ja tam juz mam wszystko przygotowane, wiec teraz tylko czekamaz sie wszyscy zleza.. biggrin sygnaturka z GUILTY GEAR , lubie w to grac biggrin a zwłaszcza w nową wersje na ps2 A my wodzem mamy na Kompach..... super jest.. tylko klawiatura moze nieprzeżyć.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|