|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:46 am
Sayokun Wodzu o k... wy nie macie co robic na chacie?? razz mamay mamy.... sprzatac xp albo siedziales non stop 24 godzki, albo przez 2 dni siedziales okolo 12 godzin.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:47 am
crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:48 am
Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:49 am
włąsnie wysyłam wsyztkimz zyczenie >_^
o z wigilią?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:49 am
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- a co ty zadnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:50 am
Wodzu Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- a co ty zadnego? no -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:51 am
Ntsumi_Aya Wodzu Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- a co ty zadnego? no -__- Ja mam 1..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:52 am
Ntsumi_Aya Wodzu Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- a co ty zadnego? no -__- *przytul* biedactwo.... myślałem ze to ja nie mam farta jeśli o to chodzi.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:52 am
M-Teen Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- ja mam 5 albo 6 xp Ntsumi: re mozesz isc kupic cos w markecie tego tam jest mno p22;ki sie az uginaj xd jak ja kasy nie mam .... (tylko 1.300) _-_ heh z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:53 am
Ntsumi_Aya M-Teen Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- ja mam 5 albo 6 xp Ntsumi: re mozesz isc kupic cos w markecie tego tam jest mno p22;ki sie az uginaj xd jak ja kasy nie mam .... (tylko 1.300) _-_ heh z/w ja od czworaj uzbierałem 2135g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:54 am
Christoff_Gangrell Ntsumi_Aya Wodzu Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- a co ty zadnego? no -__- *przytul* biedactwo.... myślałem ze to ja nie mam farta jeśli o to chodzi.... sweatdrop podziel sie chriss..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:56 am
wrociłam, stroilam choineczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya M-Teen Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- ja mam 5 albo 6 xp Ntsumi: re mozesz isc kupic cos w markecie tego tam jest mno p22;ki sie az uginaj xd jak ja kasy nie mam .... (tylko 1.300) _-_ heh z/w ja mam 163 w sumie.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya M-Teen Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell crying Ja mam tylko 2 prezenciki.... crying fuxiaz -__- ja mam 5 albo 6 xp Ntsumi: re mozesz isc kupic cos w markecie tego tam jest mno p22;ki sie az uginaj xd jak ja kasy nie mam .... (tylko 1.300) _-_ heh z/w ja od czworaj uzbierałem 2135g _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|