|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:40 am
*skacze na Sayo* *przewraca* *calooje* witaj whee heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:41 am
Lethiel Wodzu Witajcie wszyscy!! Wesolych swiat!! *skok na wodza* witaj 4laugh Jej[jak ja to uwielbiam.. razz ] Ile macie prezentow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *skacze na Sayo* *przewraca* *calooje* witaj whee heart wink witaj xd 'przytul ja do siebie i caluje' whee jakie mile powitanie heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki to co , robimy wigilie o 15? czy moze troszke wczesneaj a o 15 bedziemy otwierac prezenty? skad wy macie te prezenty -_- crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:42 am
wesolych Swiat Wodzu whee bede pozniej bo maam ma jakis szatanski humor xp ide uprasowac obrusy, bo sie wscieka strasznie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:42 am
Wodzu Lethiel Wodzu Witajcie wszyscy!! Wesolych swiat!! *skok na wodza* witaj 4laugh Jej[jak ja to uwielbiam.. razz ] Ile macie prezentow?? 32 sztuki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:43 am
Wodzu Lethiel Wodzu Witajcie wszyscy!! Wesolych swiat!! *skok na wodza* witaj 4laugh Jej[jak ja to uwielbiam.. razz ] Ile macie prezentow?? O.o ... hihi xd whee yay .. ktos loobi moje tajniackie przywitanka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:43 am
Sayokun Wodzu Lethiel Wodzu Witajcie wszyscy!! Wesolych swiat!! *skok na wodza* witaj 4laugh Jej[jak ja to uwielbiam.. razz ] Ile macie prezentow?? 32 sztuki 3nodding o k... wy nie macie co robic na chacie?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:44 am
Wodzu o k... wy nie macie co robic na chacie?? razz mamay mamy.... sprzatac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:45 am
jak sie presenciki zbiera -_- sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu Witajcie wszyscy!! Wesolych swiat!! *skok na wodza* witaj 4laugh Jej[jak ja to uwielbiam.. razz ] Ile macie prezentow?? ja mam 12
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Wodzu Lethiel Wodzu Witajcie wszyscy!! Wesolych swiat!! *skok na wodza* witaj 4laugh Jej[jak ja to uwielbiam.. razz ] Ile macie prezentow?? 32 sztuki 3nodding O.o .. ja mam tylko 6.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. ja mam tylko 6.. sad ciesz sie...masz AĆ» 6 -__- ja mam 0 -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel *skacze na Sayo* *przewraca* *calooje* witaj whee heart wink witaj xd 'przytul ja do siebie i caluje' whee jakie mile powitanie heart heart heart yay !! masz czapeczke wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|