|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:24 am
Ntsumi_Aya Sei chan Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding Od jakiego NCP eek 0_o NCP=sprzedawca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:25 am
Falcone no bo ty juz masz opaske gonk a tak wogule to witam whee miales uzbierac na nia.... 4k(dla niepoinformowany --->4k to 4.000gold'a) razz razz i mialam Ci sprzedac 4laugh razz razz razz *wiesza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:25 am
widze ze Sayokun sprzedał trunka w markecie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:26 am
Ntsumi_Aya wired_Yuki moze sobie zrobimy gaiową wigilie? o ktorej prezety mozna otworzyyc? najlepiej tearaz! !^^ o ile cos jest ==' zrobmy wtedy kiedy bedzie mozna otworzyc prezenty albo o 13 bo musze siore do ciotki zaprowadzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding Od jakiego NCP eek 0_o NCP=sprzedawca i to nie jest NCP tylko NPC ( chyba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:27 am
Falcone Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding Od jakiego NCP eek 0_o NCP=sprzedawca i to nie jest NCP tylko NPC ( chyba) Pomyliło mi się nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone i to nie jest NCP tylko NPC ( chyba) thx za informacje razz Sorx Erina ...... :/ cze :pshytula:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad ech.. ida swieta *podchodz i przytuuuuuula* tylko prosze.. przestan mnie obrashac... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:28 am
Lethiel Eurina Vam crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad ech.. ida swieta *podchodz i przytuuuuuula* tylko prosze.. przestan mnie obrashac... sad nio... przepraszam, ze milczylam ale szukalam prac Siudmaka w internecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:29 am
Eurina Vam crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad wcale nie sweatdrop poprostu nikjt cie pewnie ne zauwazyl ....... wiesz duzo osob posty leca z predkoscia swiatla sweatdrop ale witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:29 am
Lethiel Eurina Vam crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad ech.. ida swieta *podchodz i przytuuuuuula* tylko prosze.. przestan mnie obrashac... sad Tylko czasami naprawde sie dziwnie zachowujesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:30 am
Eurina Vam crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad Witaj Eurina ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:30 am
Falc masz racje whee i jeszcze w wakacje pewnie wasze posty lecialy z dziesieciokrotna predkoscia swiatla xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:31 am
Eurina Vam Lethiel Eurina Vam crying Widze, ze nikt nie zwraca tutaj na mnie uwagi, mimo iz staram sie byc mila. sad ech.. ida swieta *podchodz i przytuuuuuula* tylko prosze.. przestan mnie obrashac... sad Tylko czasami naprawde sie dziwnie zachowujesz wink wiem... nio ale taka jush jestem blaugh whee xd i nic na to nie poradzu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|