|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:17 am
'CZEEEEŚĆ WESOŁYCH ŚWIĄT" tym co przszli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:18 am
moze sobie zrobimy gaiową wigilie? o ktorej prezety mozna otworzyyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:19 am
Falcone tak naprawde to nic nie chce sweatdrop sam se uzbieram na prezenta whee 0_o niemozliwe 0_o...ja chcem wiele zeczy ale nigdy na nie nie uzbieram :XP he wystarczy mi to co mam twisted *wyciąda pdręczne sztyleciki i zaczyna nimi żąglować * twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:20 am
wired_Yuki moze sobie zrobimy gaiową wigilie? o ktorej prezety mozna otworzyyc? najlepiej tearaz! !^^ o ile cos jest =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:20 am
wired_Yuki moze sobie zrobimy gaiową wigilie? o ktorej prezety mozna otworzyyc? DOBRY POMYSŁ YUKI wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:21 am
M-Teen wired_Yuki moze sobie zrobimy gaiową wigilie? o ktorej prezety mozna otworzyyc? DOBRY POMYSŁ YUKI wink Jestem za :prezeeentyy: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone tak naprawde to nic nie chce sweatdrop sam se uzbieram na prezenta whee 0_o niemozliwe 0_o...ja chcem wiele zeczy ale nigdy na nie nie uzbieram :XP he wystarczy mi to co mam twisted *wyciąda pdręczne sztyleciki i zaczyna nimi żąglować * twisted eek Ntsumi powsrzymaj sie prosze! gonk WIGILIA DZISIAJ!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:23 am
Sei chan Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding szkoda że tak długo trza na to czekać... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone tak naprawde to nic nie chce sweatdrop sam se uzbieram na prezenta whee 0_o niemozliwe 0_o...ja chcem wiele zeczy ale nigdy na nie nie uzbieram :XP he wystarczy mi to co mam twisted *wyciąda pdręczne sztyleciki i zaczyna nimi żąglować * twisted no bo ty juz masz opaske gonk a tak wogule to witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding Od jakiego NCP eek 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:24 am
Ntsumi_Aya M-Teen eek Ntsumi powsrzymaj sie prosze! gonk WIGILIA DZISIAJ!!! xd a co ja takiego robie ? xd niekogo nie chce skrzywdzić ,,,,, (jak narazie) tylko sobie zagluje ^^ *chodz sztyleciki do kieszkonki* heh ok... razz razz razz więc wszystkim jeszcze raz Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy, prezentow kupe i ruzgi na dupe. Do nieba choinki, wędzonej szynki i szybkiego skoku wprost do nowego roku!! P.s. Mikołaja w kominie, prezent�w po szyje,dwa metry choinki, cukierk�w dwie skrzynki,przed domem bałwana i sylwestra do rana z kieliszkiem szampana. razz razz razz razz ^^ *pzrytula* hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:24 am
Ntsumi_Aya Sei chan Przenty od NCP mzna otworzyc o 15 Nyu 3nodding Od jakiego NCP eek 0_o innym slowem od ludkow ze sklepu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|