|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:11 am
Falcone ..........mam dalej wymieniac xd plz nie xd dzis pierwszy trunk od wielu miechoow!!! 3nodding xd biggrin Marta Witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:11 am
M-Teen *wchodiz* hello widze, że nie ma moich nocnych rozmw.. pewnie śpią sweatdrop o kim mowa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:12 am
Ozzwald M-Teen *wchodiz* hello widze, że nie ma moich nocnych rozmw.. pewnie śpią sweatdrop o kim mowa ?? Ozzy Nyu=^_^=*Wiesza sie Ozziemu na szyii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:12 am
Falcone Lethiel Falcone Lethiel przeprasham was za moje gloopie zachowanie wczoraj xp no wczoraj mialas samobujcze zamiary domokun przeeeepraaashaaaaam *skok na Falcone* a cio ty bes chcial dostac ?? .. bo nie mam jakos glowy do prezentoow dzisiaj whee xd whee ja bym chcial taki skromny prezencik w postaci : *bierze wielka liste do reki i otwiera ja * wiec tak steeled plated ninja band Kitsune mask musketer hat stylish black winter coat nitmare headband nitamare scraf angelic scraf angelic headband ..........mam dalej wymieniac xd O.o ..... lol ...... nie stac mnie crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:13 am
Sei chan Ozzwald M-Teen *wchodiz* hello widze, że nie ma moich nocnych rozmw.. pewnie śpią sweatdrop o kim mowa ?? Ozzy Nyu=^_^=*Wiesza sie Ozziemu na szyii* cześć.. *daje buziaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czeeeeeeee ^^ życze wam wszystkim : Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy, prezentow kupe i ruzgi na dupe. Do nieba choinki, wędzonej szynki i szybkiego skoku wprost do nowego roku!! P.s. Mikołaja w kominie, prezentów po szyje,dwa metry choinki, cukierków dwie skrzynki,przed domem bałwana i sylwestra do rana z kieliszkiem szampana. ^^ ^^ *_* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale ja sie dopiero rozkrecam whee .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodiz* hello widze, że nie ma moich nocnych rozmw.. pewnie śpią sweatdrop witaj *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:14 am
Falcone ale ja sie dopiero rozkrecam whee ....... eek _-_ xd Ntsumi- dziekuje za zyczonka i wzajemnie whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzy Nyu=^_^=*Wiesza sie Ozziemu na szyii* cześć.. *daje buziaka* Mrau heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Falcone ale ja sie dopiero rozkrecam whee ....... eek _-_ xd Ntsumi- dziekuje za zyczonka i wzajemnie whee 4laugh niezamaco ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:16 am
Ozzwald M-Teen *wchodiz* hello widze, że nie ma moich nocnych rozmw.. pewnie śpią sweatdrop o kim mowa ?? ozzy *przeciera oczy* jezu jak dwano cie nei widziałam!! witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tak naprawde to nic nie chce sweatdrop sam se uzbieram na prezenta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen *wchodiz* hello widze, że nie ma moich nocnych rozmw.. pewnie śpią sweatdrop o kim mowa ?? o Vykku, Kaku i Hadogonesie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|