|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:50 am
Falcone wired_Yuki i znowu bede musiała kase zbierac , jezeli oczywiście bedzie co ś ładnego biggrin ja tam mam naszczescie juz Listy whee ale teraz zbieram na Narutowska opaske gonk kurde 13k............. juz chcialem se ja kupic jak wyszla ale nie chiala mi sie zbierac a teraz zdrozala i to strasznie i9 nadal drozeje crying Moze chce ktos kupic "Deluxe Cat ears" albo "HiTek gas mask" albo " hockey mask" albo "prezent od Moiry" tez mi sie podoba ta opaska , ale kasy niemam -__--
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:51 am
wired_Yuki tez mi sie podoba ta opaska , ale kasy niemam -__-- ja tez nie -_- a ww trunkach dostaje same badziewia jakbym nie mogl dostac Nitmare band albo cos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:52 am
Nie opłaca się trunków otwierać, lepiej sprzedać zamknięty z markecie za 1,5k Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:53 am
...a ide sobie jednak ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:54 am
wheeee w koncu kupilam sobie rzecz z quescika whee a jesli chodzi o narutowska opaske ja ja mam...ale nie zamierzeam na razie sprzedawac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:54 am
Sei chan Nie opłaca się trunków otwierać, lepiej sprzedać zamknięty z markecie za 1,5k Nyu 3nodding Ale zawsze kroci "A moze w srodku jest cos wartosciowego?" :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:55 am
Sei chan Nie opłaca się trunków otwierać, lepiej sprzedać zamknięty z markecie za 1,5k Nyu 3nodding wiem ale jak tak patrze na niego to sobie mysle a moze jest tam cos fajnego..... i zawsze jest jakes gowno xd narazie jedyne cos takiego nawet fajnego to Deluxe cat ears .......je tam moge jeszcze opchnac za 3-4k a kasa sie przyda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:57 am
witajcie 4laugh .. wreszcie mam dobry hoomorek.. ale nie powiem dzieki komu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh .. wreszcie mam dobry hoomorek.. ale nie powiem dzieki komu whee heh witaj leti whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wheeee w koncu kupilam sobie rzecz z quescika whee a jesli chodzi o narutowska opaske ja ja mam...ale nie zamierzeam na razie sprzedawac whee aaaaaaa............moja (przyszla) opaska gonk ale ja se chyba najpierw kupie kitsune mask i bede jednym z anbu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:58 am
*Zaczyna huśatć sie na żyrandolu*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:58 am
Miss_Karina Lethiel witajcie 4laugh .. wreszcie mam dobry hoomorek.. ale nie powiem dzieki komu whee heh witaj leti whee witaj 4laugh *skacze na nia i przytuuuuuuuuula* gadaj cio chcesh na gwiazdke twisted przeprasham was za moje gloopie zachowanie wczoraj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:59 am
Lethiel witajcie 4laugh .. wreszcie mam dobry hoomorek.. ale nie powiem dzieki komu whee jakas wielka tajemnica ^^ ? 3nodding wink wotaj Lethie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Lethiel witajcie 4laugh .. wreszcie mam dobry hoomorek.. ale nie powiem dzieki komu whee jakas wielka tajemnica ^^ ? 3nodding wink wotaj Lethie ech.. niom.. whee *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Miss_Karina wheeee w koncu kupilam sobie rzecz z quescika whee a jesli chodzi o narutowska opaske ja ja mam...ale nie zamierzeam na razie sprzedawac whee aaaaaaa............moja (przyszla) opaska gonk ale ja se chyba najpierw kupie kitsune mask i bede jednym z anbu whee heh...tesh chcialabym kitsune mask, ale nie dla mnie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|