|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:27 am
wired_Yuki helo , wesołych swiąt ,* idzie do kuchni i przynosi tace z kubkami wypełnionymi ciepłą czekoladą* chce ktos ja poprosze jeden!!!!!!!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:28 am
Witaj Yosej 3nodding Karina nie sprzedawaj rybek bo puzniej bedzie mozna je wymienic na fajne przedmioty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:28 am
a u nmie narazie cisza. mama i babcia poszły na cmentarz a ojczym do sklepu i musze siedzieć z 7 letnim brarem i wciskać mu kity o tym że prezenty przynosi dzieciątko i że aniołek przyjdzie po kalendarz adwentowy. 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:29 am
Falcone Witaj Yosej 3nodding Karina nie sprzedawaj rybek bo puzniej bedzie mozna je wymienic na fajne przedmioty whee hm...okay whee tylko zeby te fajn ciuchy nie byly "rybie" sweatdrop Yuki ja poprosze czekolade whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:29 am
kropka wired_Yuki helo , wesołych swiąt ,* idzie do kuchni i przynosi tace z kubkami wypełnionymi ciepłą czekoladą* chce ktos ja poprosze jeden!!!!!!!!!!! whee *podaje kubek* prosze bardzo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:30 am
Kopciuszek a u nmie narazie cisza. mama i babcia poszły na cmentarz a ojczym do sklepu i musze siedzieć z 7 letnim brarem i wciskać mu kity o tym że prezenty przynosi dzieciątko i że aniołek przyjdzie po kalendarz adwentowy. 3nodding heart smile smile smile smile a ja nie mam komu wciskać, bo jestem najmłodsza, i to mi zawsze wciskali takie bajeczki biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:30 am
wired_Yuki kropka wired_Yuki helo , wesołych swiąt ,* idzie do kuchni i przynosi tace z kubkami wypełnionymi ciepłą czekoladą* chce ktos ja poprosze jeden!!!!!!!!!!! whee *podaje kubek* prosze bardzo heart dostane czekoladki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:31 am
kropka Kopciuszek a u nmie narazie cisza. mama i babcia poszły na cmentarz a ojczym do sklepu i musze siedzieć z 7 letnim brarem i wciskać mu kity o tym że prezenty przynosi dzieciątko i że aniołek przyjdzie po kalendarz adwentowy. 3nodding heart smile smile smile smile a ja nie mam komu wciskać, bo jestem najmłodsza, i to mi zawsze wciskali takie bajeczki biggrin biggrin biggrin ja nadal w sercu zachowalam pare takich bajek wink uwielbiam czytac legendy/mity/podania/bajki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hm...okay whee tylko zeby te fajn ciuchy nie byly "rybie" sweatdrop Yuki ja poprosze czekolade whee z nieoficjalnego zrodla wiem ninja ze to maja byc miedzy innymi anielskie i demoniczne szkrzydla whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki kropka wired_Yuki helo , wesołych swiąt ,* idzie do kuchni i przynosi tace z kubkami wypełnionymi ciepłą czekoladą* chce ktos ja poprosze jeden!!!!!!!!!!! whee *podaje kubek* prosze bardzo heart *pije* dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:32 am
Nyu=^_^=
Ja chce już otworzyć te gaiowe paczuszki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam ^^ jak tam przygotowania do wigilli? dawno mnie tu nei bylo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Falcone Witaj Yosej 3nodding Karina nie sprzedawaj rybek bo puzniej bedzie mozna je wymienic na fajne przedmioty whee hm...okay whee tylko zeby te fajn ciuchy nie byly "rybie" sweatdrop Yuki ja poprosze czekolade whee *podaje pyszną czekolade*prosze bardzo wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:33 am
Miss_Karina kropka Kopciuszek a u nmie narazie cisza. mama i babcia poszły na cmentarz a ojczym do sklepu i musze siedzieć z 7 letnim brarem i wciskać mu kity o tym że prezenty przynosi dzieciątko i że aniołek przyjdzie po kalendarz adwentowy. 3nodding heart smile smile smile smile a ja nie mam komu wciskać, bo jestem najmłodsza, i to mi zawsze wciskali takie bajeczki biggrin biggrin biggrin ja nadal w sercu zachowalam pare takich bajek wink uwielbiam czytac legendy/mity/podania/bajki whee Racja te "bajeczki" tworzą jakiś specyficzny nastruj biggrin też lubi8e w nie wierzyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:33 am
Falcone Miss_Karina hm...okay whee tylko zeby te fajn ciuchy nie byly "rybie" sweatdrop Yuki ja poprosze czekolade whee z nieoficjalnego zrodla wiem ninja ze to maja byc miedzy innymi anielskie i demoniczne szkrzydla whee eek cool nie wiem czy w to uwierzyc cool hej Sei xd kazdy by chcial xd xd i w dodatku jutro otwieramy lisciki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|