|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:07 am
dobra .. to ja sie zbieram .. czas pomoc sprzatac .. lub sie ubrać chociażby ...
3maycie się ... i wesołych świat :**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:07 am
wywlok666 ech .. zdrowie nie lepiej jak wczoraj ... >.< kaszel mnie męczy ... i oge czuje się fatalnie ... uuu... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:08 am
wywlok666 dobra .. to ja sie zbieram .. czas pomoc sprzatac .. lub sie ubrać chociażby ... 3maycie się ... i wesołych świat :** WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!! i do zobaczenia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:09 am
sklonowal sie =='
dobra ide sie wykapac i cos tam zrobic, wroce ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:10 am
papa Fifi!!
Kari zbierasz na cos ze teraz sprzedajesz BTK?? za kilka mecha bedzie mogla to sprzedac o wiele drozej ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:13 am
Akiko Tamashii papa Fifi!! Kari zbierasz na cos ze teraz sprzedajesz BTK?? za kilka mecha bedzie mogla to sprzedac o wiele drozej ;] hmmm.... chyba raczej nie sprzedam na razie btk a zbieram na rzeczy...ktore sa w moim quesciku whee i troche tego jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:13 am
Akiko Tamashii papa Fifi!! Kari zbierasz na cos ze teraz sprzedajesz BTK?? za kilka mecha bedzie mogla to sprzedac o wiele drozej ;] ja zbieram na Steeled - palted Ninja band cholera zwlekalem z kupnem go od 2 miesiecy i teraz kosztuje najtaniej 13 k stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:14 am
wywlok666 dobra .. to ja sie zbieram .. czas pomoc sprzatac .. lub sie ubrać chociażby ... 3maycie się ... i wesołych świat :** papatki i ... nawzajem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:16 am
Miss_Karina Akiko Tamashii papa Fifi!! Kari zbierasz na cos ze teraz sprzedajesz BTK?? za kilka mecha bedzie mogla to sprzedac o wiele drozej ;] hmmm.... chyba raczej nie sprzedam na razie btk a zbieram na rzeczy...ktore sa w moim quesciku whee i troche tego jest xp aaa, sorcia , nie zauwazylam tego linka w sygnaturce ^^" (slepa Aki) Falc: lol tylko 13k stare ja chce Emo bag...najtanszy za 39k gonk (jeszcze 10k ^^!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:16 am
Delisa wywlok666 dobra .. to ja sie zbieram .. czas pomoc sprzatac .. lub sie ubrać chociażby ... 3maycie się ... i wesołych świat :** papatki i ... nawzajem xd ja Delisa ja ci wisze prezent........ cholera a nie mam kasy sad moze chces "christmas gift from Moira " bo mam dwa question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:18 am
Falcone Delisa wywlok666 dobra .. to ja sie zbieram .. czas pomoc sprzatac .. lub sie ubrać chociażby ... 3maycie się ... i wesołych świat :** papatki i ... nawzajem xd ja Delisa ja ci wisze prezent........ cholera a nie mam kasy sad moze chces "christmas gift from Moira " bo mam dwa question mi? o.0 przeciez nie musisz mi nic dawac wystarczy mi ze mnie lubisz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:19 am
Akiko Tamashii Falc: lol tylko 13k stare ja chce Emo bag...najtanszy za 39k gonk (jeszcze 10k ^^!!!) ale ty jest utalentowana i jak ktos zaplaci ci 1k to mu rysujesz avka stare a ja jestem beztalencie sad i na moim quescie nikt nie bumpuje sam Bumpnelem 12 stron gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:21 am
Falcone Akiko Tamashii Falc: lol tylko 13k stare ja chce Emo bag...najtanszy za 39k gonk (jeszcze 10k ^^!!!) ale ty jest utalentowana i jak ktos zaplaci ci 1k to mu rysujesz avka stare a ja jestem beztalencie sad i na moim quescie nikt nie bumpuje sam Bumpnelem 12 stron gonk a no bo nie masz w sygnaturce zadnego odnosnika! gonk niestety ja nie moge nikomu narazie pomoc bo sama zbieram ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:22 am
Falcone Akiko Tamashii Falc: lol tylko 13k stare ja chce Emo bag...najtanszy za 39k gonk (jeszcze 10k ^^!!!) ale ty jest utalentowana i jak ktos zaplaci ci 1k to mu rysujesz avka stare a ja jestem beztalencie sad i na moim quescie nikt nie bumpuje sam Bumpnelem 12 stron gonk to tak samo jak ja: lubie rysowac ale i tak NIC mi nie wychodzi -_- falcone gdzie jest twoj quest? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|