|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:02 pm
Gdzie ty tu widzisz opis pod postami M-Teen bo ja nigdzie, a zwłaszcza taki po Hiszpańsku stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:05 pm
Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:07 pm
herubinek Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty whee gratuluje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:11 pm
Hadogenes herubinek Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty whee gratuluje a mi brakuje tylko od sashy i od leona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:12 pm
Vykk Hadogenes herubinek Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty whee gratuluje a mi brakuje tylko od sashy i od leona a reszte masz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:18 pm
Hadogenes Vykk Hadogenes herubinek Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty whee gratuluje a mi brakuje tylko od sashy i od leona a reszte masz?? tak a teraz mialem sushi i inne robactwa i dobic sie nie moglem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:20 pm
herubinek Gdzie ty tu widzisz opis pod postami M-Teen bo ja nigdzie, a zwłaszcza taki po Hiszpańsku stare a kto poweidzial ze pod postami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:21 pm
Vykk Hadogenes herubinek Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty whee gratuluje a mi brakuje tylko od sashy i od leona lol dobry jesteś... ja to czasu na kompajuz nawet nie mam, dziś byłem z kumplami załatwiać sylwestra... xp Ja mysle ze w tym roku trzeba będzie po karetke dzwonić, bo chyba umre z powodu wysokiego poziomu alkoholu we krwi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:24 pm
herubinek Vykk Hadogenes herubinek Tak przy okazji mam 5 prezętów: 2 od sashy 1 od Ruby &Peyo 1 od Moiry 1 od Aghaty whee gratuluje a mi brakuje tylko od sashy i od leona lol dobry jesteś... ja to czasu na kompajuz nawet nie mam, dziś byłem z kumplami załatwiać sylwestra... xp Ja mysle ze w tym roku trzeba będzie po karetke dzwonić, bo chyba umre z powodu wysokiego poziomu alkoholu we krwi xp wiesz...smiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy polakow i rosjan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:24 pm
Vykk herubinek Gdzie ty tu widzisz opis pod postami M-Teen bo ja nigdzie, a zwłaszcza taki po Hiszpańsku stare a kto poweidzial ze pod postami xd No narazie tak to wszystko zrozumiałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:25 pm
dobra spadam nie chce mi sie siedziec... nara wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:28 pm