|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:30 pm
M-Teen Vykk M-Teen halooo ludzie zyjecie.. nudzi mi sie gonk HAHA WŁĄSNIE DOSTAŁAM BLUE BOXA!!! JA TO MAM FACRTA!!!! w jednym dniu trunk i blue box ^^ hahah otworzyc czy nie?? surprised mam ten sam problem chciałabym jeszcze dostac pink linka ^^ trunk bluebox i jeszcze nazeka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:31 pm
Vykk M-Teen Vykk M-Teen Vykk dobra kupilem pas i co teraz??jak zalozyc sklep?? pomocy?? nooo hmm normalnie ale musiszz miec licencje zeby sprzedawac razz masz takową? whee wroc kupilem licencje mam pas jusz dawno chyba pokapowalem o co chodzi ze sklepem ale zastanawiam sie czy sprzedac blueboxa czy otworzyc jesli sprzedac to za ile?? hmm sprzedaj za 4 albo 5 k 3nodding ja sie z moim narazie jeszcze powstryzmam nie bede go ani sprzedawac ani otwierac.. jak dostane kolejnego to zoabcze co zrobic ^^ myslisz ze pojdzie??widzialem ze ludzie sprzedaj po 3 lub 3.5ci najtaniej i sie nie moge zdecydowac... ja bym sprzedała za 4 k !! a nóż jakiś idiota ci sie nawinie i kupi whee kilka razy zrobila tak w moim przypadku FRAJERZY biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:33 pm
M-Teen ja bym sprzedała za 4 k !! a nóż jakiś idiota ci sie nawinie i kupi whee kilka razy zrobila tak w moim przypadku FRAJERZY biggrin biggrin biggrin a noz by mieli jakies drozsze rzeczy w tych blueboxach to ty bys byla frajerka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:34 pm
Hadogenes M-Teen Vykk M-Teen halooo ludzie zyjecie.. nudzi mi sie gonk HAHA WŁĄSNIE DOSTAŁAM BLUE BOXA!!! JA TO MAM FACRTA!!!! w jednym dniu trunk i blue box ^^ hahah otworzyc czy nie?? surprised mam ten sam problem chciałabym jeszcze dostac pink linka ^^ trunk bluebox i jeszcze nazeka te moglbym poznarzekac ale wole poblagac o jeszcze blaugh jestem ciekaw czy ozz jeszcze jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:35 pm
M-Teen ja bym sprzedała za 4 k !! a nóż jakiś idiota ci sie nawinie i kupi whee kilka razy zrobila tak w moim przypadku FRAJERZY biggrin biggrin biggrin tak tylko jest maly problem...jak mi sie taki frajer nawinie to super ale jak mam wyzsza cene to mam mniejsze szanse na sprzedarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:36 pm
Hadogenes M-Teen ja bym sprzedała za 4 k !! a nóż jakiś idiota ci sie nawinie i kupi whee kilka razy zrobila tak w moim przypadku FRAJERZY biggrin biggrin biggrin a noz by mieli jakies drozsze rzeczy w tych blueboxach to ty bys byla frajerka ale wcale nie musza miec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:38 pm
M-Teen ale wcale nie musza miec ^^ maja, nie maja ale po co nazywac ich idiotami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:41 pm
Vykk ja zaczalem an 2 poziomie ale jakos nie moge sobie polowic bo co wejde to nie dziala a ja jak wchodzilem to przy moim skromnym budzecie kupilem najtansza wedke najtansza przynete i poszedlem na 3 level (teraz juz wiem ktory to) i stwierdzilem ze to cus za trudne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:42 pm
Słucham Guano Apes heart *rusza charaktertsycznie głową do rytmu piosenki 'The Rain'* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:43 pm
M-Teen Słucham Guano Apes heart *rusza charaktertsycznie głową do rytmu piosenki 'The Rain'* wink a ja hobastank piosenke "Out Of Control" i to jest swietne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:44 pm
tej jakie sa wasze nr gg bo z gai nie mam nikogo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:47 pm
Hadogenes M-Teen Słucham Guano Apes heart *rusza charaktertsycznie głową do rytmu piosenki 'The Rain'* wink a ja hobastank piosenke "Out Of Control" i to jest swietne oba utworki sa fajne jedna do the rain mam sentyment!!a ja slucham nawet nie wiem czego bo wybylem na chwile z pokoiku wiem tylko ze to jest radio bis i slucham mocnych noscnych od 12 do 6 rano leci sam rock i metal w roznych odmianach surprised xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:47 pm
Hadogenes Vykk ja zaczalem an 2 poziomie ale jakos nie moge sobie polowic bo co wejde to nie dziala a ja jak wchodzilem to przy moim skromnym budzecie kupilem najtansza wedke najtansza przynete i poszedlem na 3 level (teraz juz wiem ktory to) i stwierdzilem ze to cus za trudne crying ja na pcozatku satrtowałam tez z najsłabasz wedka i z najtansza przyneta ^^ teraz mam lepsza wekde ale przynety nadal nie zminiam [ bo po co!?] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|