|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:56 pm
Hadogenes Vykk mam pytko czy jest jakis upgrade bo sciagalem jakos 3dni temu wersje Gac v 1-3 nie to jest ta sama wersja tylko na moim sewerze och, jaki ty dobroduszny heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:57 pm
Hadogenes Vykk mam pytko czy jest jakis upgrade bo sciagalem jakos 3dni temu wersje Gac v 1-3 nie to jest ta sama wersja tylko na moim sewerze dziękuje za linka *podbiega i przytila* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:59 pm
Hadogenes Vykk mam pytko czy jest jakis upgrade bo sciagalem jakos 3dni temu wersje Gac v 1-3 nie to jest ta sama wersja tylko na moim sewerze ok thx za info
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:59 pm
M-Teen dziękuje za linka *podbiega i przytila* ^^ nie ma sprawy mamtera 996g i jestem z tego dumny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:00 pm
M-Teen ile macie gold blaugh sweatdrop xp ja tak ma 1tysiaczek...kupic sobie licencje na sprzedaz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:01 pm
Hadogenes M-Teen dziękuje za linka *podbiega i przytila* ^^ nie ma sprawy mamtera 996g i jestem z tego dumny ja sobie włąsnie zbieram na taka bluze co ty mas ztylko ze czarna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:02 pm
Vykk M-Teen ile macie gold blaugh sweatdrop xp ja tak ma 1tysiaczek...kupic sobie licencje na sprzedaz??? taki weteran jak ty jeszcze jej nie ma ?? jasne ze tak (chyba ze masz cos innego na oku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:03 pm
Vyyk KUP SOBIE!!! UŁATWI CI TO ZYCIE biggrin MNIE UŁATWIA ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:07 pm
M-Teen fajny obrazek ^^ *obrazek* sama robilas?? to twuj quest ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:10 pm
ninja a czemu Wy jeszcze nie spicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:12 pm
Hadogenes M-Teen fajny obrazek ^^ *obrazek* sama robilas?? to twuj quest ?? nie znalzłam gdzies na forum ^^ podoba mi sie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:12 pm
Hadogenes Vykk M-Teen ile macie gold blaugh sweatdrop xp ja tak ma 1tysiaczek...kupic sobie licencje na sprzedaz??? taki weteran jak ty jeszcze jej nie ma ?? jasne ze tak (chyba ze masz cos innego na oku) kce kupic ale mam ochote na demonic pitchoff czy ajkos tak pisowni nie moge zapamietac w kazdym razie chodzi o trojzab hejka omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:14 pm
Omega Sun ninja a czemu Wy jeszcze nie spicie? hmmm bo nam się.. NIE CHCHE? czekamy na prezenciki ^^ nahaha ^___^ tzn co poniketórzy ^^ hmmm te demonic pitchfork ^^ jest ich mnostwo w markecie a listy czasem nie sa takie strasznie drogie :p [czasem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|